perchezitii-furt-calificat-targsoru-vechi_94a61.jpg

Polițiștii au efectuat miercuri trei percheziții în Târgșoru Vechi și în orașul Băicoi, la persoane bănuite că ar fi pătruns, prin efracție, în case nou construite, dar nelocuite, de unde au furat mai multe bunuri, prejudiciul fiind estimat la 50.000 de lei. Doi dintre tineri au fost reținuți pentru 24 de ore, iar astăzi s-a dispus să fie cercetați în stare de libertate, în cazul unuia fiind luată măsura controlului judiciar cu interdicția de a părăsi județul Prahova.

Cei doi tineri sunt bănuiți că, în lunile ianuarie și mai ale acestui an, ar fi pătruns prin efracție, pe timpul nopții, în case nou construite, dar nelocuite, de pe raza comunei Târgșoru Vechi, de unde ar fi sustras mai multe bunuri, respectiv electrocasnice, unelte, haine și băuturi alcoolice, prejudiciul fiind estimat la 50.000 de lei.

Citește și: Percheziții la persoane bănuite de furt calificat

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

În cursul zilei de ieri au fost aduse la audieri trei persoane, două dintre acestea fiind reținute pentru 24 de ore. Este vorba de doi tineri în vârstă de 21 de ani, respectiv 26 de ani.

Cei doi au fost prezentați joi unității de parchet competente. În cazul tânărului în vârstă de 21 de ani s-a dispus cercetarea în stare de libertate, iar în cazul tânărului în vârstă de 26 de ani s-a dispus măsura controlului judiciar pentru 60 de zile, cu interdicția de a părăsi județul Prahova. 

Reamintim faptul că, în cursul zilei de ieri, polițiștii Secției de Poliție Rurale nr. 3 Blejoi au efectuat trei percheziții. Două descinderi au avut loc în comuna Târgșorul Vechi și una în orașul Băicoi.

„De la locuințele vizate, polițiștii au ridicat, în vederea cercetărilor, bunuri ce par a proveni din activitatea infracțională, precum bijuterii, un ceas, telefoane mobile și accesorii pentru telefoane”, a precizat, ieri IPJ Prahova.

Foto cu caracter ilustrativ

perchezitii-furt-calificat-targsoru-vechi_13d09.jpg

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.
redactor șef
Mai multe despre autor și articolele sale
Roxana Tănase este jurnalistă din 1999. Face parte din ”garda veche” de ziariști ai Prahovei și, din 2012, este în echipa Observatorulph.ro.
De același autor
banner_sos_deces_300.jpg

harold_20939_451a4.jpg