fbpx

YTE1MzFhMGMyMDU5ZDA2NzI4ZTNlYWMyMGY2Y2M4.thumb_bdb6d.jpg

Un elev notat cu 5,70 la proba de matematică de la Evaluarea Națională a fost punctat cu 9,5 după ce a depus contestație. Profesorii care i-au corectat lucrarea nu vor mai avea voie să corecteze trei ani la examenele naționale.

Măsura a fost dispusă de Inspectoratul Școlar al Municipiului București, după ce, odată cu afișarea rezultatelor finale la Evaluarea Națională, au apărut diferențe mari între notele acordate inițial și cele acordate după contestații, conform Digi24.

În cazul a 14 lucrări reevaluate, s-au înregistrat note considerabil mai mari, fiind diferențe de punct și jumătate sau peste între note inițiale și cele după contestații. Una dintre acestea a fost la matematică, iar 13 la română. 

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Reprezentanții Inspectoratului Școlar al Municipiului București susțin că, în cazul notat cu 5,7 la matematică și punctat cu 9,5 după contestație, celor doi profesori examinatori li s-au cerut note justificative.

Profesorii din cele 14 cazuri cu note considerabil mai mici nu vor mai avea dreptul de a corecta la examenele naționale timp de trei ani. 

citește mai multe pe digi24.ro

image fea75
Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

Comentează cu profilul tău de Facebook


...
970.jpg