img_2_544cd.jpg

A murit Anca, la 10 zile după ce apartamentul ei din Arad a sărit în aer, când și-a aprins o ţigară. Tânăra de doar 31 de ani s-a stins la un spital din Bucureşti, unde fusese transportată de urgenţă după deflagraţie, cu arsuri pe cea mai mare parte a corpului. 

Anca Frandeş, fiica fostului director al Filarmonicii din Arad, dirijorul Dorin Frandeş, şi a Corinei Frandeş, medic cunoscut în Arad, s-a stins luni de dimineaţă într-un spital din Bucureşti, la zece zile după ce i-a explodat apartamentul.

Vineri 5 iulie, tânăra de 31 de ani și-a aprins o ţigară şi din cauza unei acumulări de gaze nedetectată, casa a sărit în aer.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

"Pacienta a suferit arsuri de gradele II şi III pe 60% din suprafaţa corpului, dar şi arsuri ale căilor respiratorii, care pun cele mai mari probleme. Echipa medicală a decis să o transfere la Spitalul de Arşi din Bucureşti cu un elicopter al SMURD.", a declarat purtătorul de cuvânt al Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Arad, conform Observator.tv.

Luni, la ora 9 dimineața, Corina Frandeș a postat pe pagina sa de Facebook mesajul "Anca noastră a plecat intr-un loc mai bun!", însoțit de fotografia fetei.

sursa Observator.tv

Rezidential 9 Mai
Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.
editor
Mai multe despre autor și articolele sale
Din 2013, face parte din echipa noastră și este editor de știri pe domeniile de larg interes.
De același autor
banner_sos_deces_300.jpg

harold_20939_451a4.jpg