fbpx

img_2_544cd.jpg

A murit Anca, la 10 zile după ce apartamentul ei din Arad a sărit în aer, când și-a aprins o ţigară. Tânăra de doar 31 de ani s-a stins la un spital din Bucureşti, unde fusese transportată de urgenţă după deflagraţie, cu arsuri pe cea mai mare parte a corpului. 

Anca Frandeş, fiica fostului director al Filarmonicii din Arad, dirijorul Dorin Frandeş, şi a Corinei Frandeş, medic cunoscut în Arad, s-a stins luni de dimineaţă într-un spital din Bucureşti, la zece zile după ce i-a explodat apartamentul.

Vineri 5 iulie, tânăra de 31 de ani și-a aprins o ţigară şi din cauza unei acumulări de gaze nedetectată, casa a sărit în aer.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

"Pacienta a suferit arsuri de gradele II şi III pe 60% din suprafaţa corpului, dar şi arsuri ale căilor respiratorii, care pun cele mai mari probleme. Echipa medicală a decis să o transfere la Spitalul de Arşi din Bucureşti cu un elicopter al SMURD.", a declarat purtătorul de cuvânt al Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Arad, conform Observator.tv.

Luni, la ora 9 dimineața, Corina Frandeș a postat pe pagina sa de Facebook mesajul "Anca noastră a plecat intr-un loc mai bun!", însoțit de fotografia fetei.

sursa Observator.tv

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

Comentează cu profilul tău de Facebook


970.jpg