fbpx

cutit_9f741.jpg

O tânără de 23 de ani, abia întoarsă acasă de la muncă, din Belgia, şi-a atacat şi înjunghiat mortal tatăl, cu o cruzime care i-ar fi şocat chiar şi pe anchetatori. Procurorul precizează că atacul este unul foarte ciudat, iar fata ar fi folosit trei cuţite în atacul asupra tatălui său.

Un apel la 112 anunța că un bărbat din Șura Mare zace mort în casă, iar cea care a anunțat crima a fost chiar fiica bărbatului. Fata a mărturisit apoi că ea a fost cea care l-a ucis, cu numeroase lovituri de cuţit, informează oradesibiu.ro.

Tânăra de 23 de ani și-a înjunghiat tatăl de mai multe ori. Fata a recunoscut că și-a înjunghiat tatăl cu trei cuțite, iar loviturile au fost puternice.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Aceasta a fost reţinută de poliţişti, însă apoi a fost internată la psihiatrie, după ce medicii specialişti au constatat că a avut un comportament ciudat la audieri.

Medicul de la arestul IPJ a spus că fata are tendințe schizofrenice, așa că s-a decis internarea ei. Medicii vor face o expertiză până miercuri pentru a stabili dacă a avut discernământ. 

Tânăra le-ar fi spus anchetatorilor că a recurs la acest gest pentru că tatăl său o abuzase sexual ani de-a rândul, iar în noaptea respectivă a încercat din nou acest lucru, iar ea nu a mai putut îndura ruşinea. 

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

Comentează cu profilul tău de Facebook


970.jpg