politia_69e94.jpg

Răsturnare de situaţie în cazul băiatului de 18 ani din Argeş găsit mort în casă după ce picase Bac-ul şi se certase cu părinţii. Deşi primă ipoteză a anchetatorilor a fost că tânărul s-a sinucis, necropsia a arătat altceva.

Băiatul de 18 ani, singurul copil al familiei, locuia cu tatăl său în comuna Călineşti. Părintele a fost cel care şi-a găsit fiul fără suflare şi a alertat autorităţile la 112. Era însă deja prea târziu. 

Tânărul de 18 ani picase examenul de bacalaureat la două probe, matematică şi biologie, fapt ce ar fi supărat-o foarte tare pe mama lui, care lucra în străinătate. 

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

O primă ipoteză a anchetatorilor a fost că băiatul s-a sinucis. Pentru că facea sport, exista însă şi varianta ca tânărul să fi luat multe suplimente pentru masa musculară, iar acest lucru i-ar fi provocat moartea.

Necropsia, însă, a contrazis ambele variante. De fapt, băiatul nu s-a sinucis, ci s-a electrocutat, se pare, din greşeală.

Adolescentul a fost găsit de tatăl lui lângă o masă, iar în apropiere erau nişte boxe. Se crede că aceste boxe nu funcţionau şi băiatul ar fi vrut să le repare.

sursa observator.tv

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.
editor
Mai multe despre autor și articolele sale
Din 2013, face parte din echipa noastră și este editor de știri pe domeniile de larg interes.
De același autor
banner_sos_deces_300.jpg

harold_20939_451a4.jpg