politia_69e94.jpg

Răsturnare de situaţie în cazul băiatului de 18 ani din Argeş găsit mort în casă după ce picase Bac-ul şi se certase cu părinţii. Deşi primă ipoteză a anchetatorilor a fost că tânărul s-a sinucis, necropsia a arătat altceva.

Băiatul de 18 ani, singurul copil al familiei, locuia cu tatăl său în comuna Călineşti. Părintele a fost cel care şi-a găsit fiul fără suflare şi a alertat autorităţile la 112. Era însă deja prea târziu. 

Tânărul de 18 ani picase examenul de bacalaureat la două probe, matematică şi biologie, fapt ce ar fi supărat-o foarte tare pe mama lui, care lucra în străinătate. 

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

O primă ipoteză a anchetatorilor a fost că băiatul s-a sinucis. Pentru că facea sport, exista însă şi varianta ca tânărul să fi luat multe suplimente pentru masa musculară, iar acest lucru i-ar fi provocat moartea.

Necropsia, însă, a contrazis ambele variante. De fapt, băiatul nu s-a sinucis, ci s-a electrocutat, se pare, din greşeală.

Adolescentul a fost găsit de tatăl lui lângă o masă, iar în apropiere erau nişte boxe. Se crede că aceste boxe nu funcţionau şi băiatul ar fi vrut să le repare.

sursa observator.tv

Rezidential 9 Mai
Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

Say something here...
Cancel
Log in with ( Sign Up ? )
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

harold.jpg

banner sos deces ultim 300 copyright.jpg