fbpx

1_Cristian-Sabou_1_be44a.jpg

Tânărul din Cluj, arestat pentru asasinarea unei artiste din Marea Britanie, a fost denunţat de fosta soţie. Supărată că a fost părăsită pentru o altă femeie, aceasta a luat legătura cu rudele victimei şi le-a povestit totul. Doar aşa anchetatorii au ajuns la Cristian Sabou, după ani de anchetă şi mii de audieri, scrie Observator.tv

La sfârşitul anului 2013, Valerie Graves, o femeie de 55 de ani, proprietara unei galerii de artă, a fost ucisă cu brutalitate. Timp de șase ani, criminalul a fost căutat în toată lumea. 

În sala de judecată, tânărul de 27 de ani a recunoscut că a intrat în vila de aproape 2 milioane de euro, cu intenţia de a fura. A fost însă surprins de victimă şi s-a răzbunat violent.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Avea pe atunci 21 de ani şi i-a mărturisit soţiei sale totul. Secretul a fost însă bine păstrat până anul trecut, când românca geloasă, supărată că acesta o părăsise pentru o altă femeie, a decis să-l denunţe. 

Ancheta a fost probabil una dintre cele mai mari din Marea Britanie. Cristian Sabou şi-a recunoscut fapta în faţa judecătorilor şi a fost de acord să fie extrădat în Marea Britanie pentru a fi anchetat.

Singura lui cerinţă a fost ca după condamnare să se întoarcă în România şi să îşi execute pedeapsa într-un penitenciar de aici. 

sursa observator.tv, foto mirror.co

image fea75
Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

Comentează cu profilul tău de Facebook


...
970.jpg