1_Cristian-Sabou_1_be44a.jpg

Tânărul din Cluj, arestat pentru asasinarea unei artiste din Marea Britanie, a fost denunţat de fosta soţie. Supărată că a fost părăsită pentru o altă femeie, aceasta a luat legătura cu rudele victimei şi le-a povestit totul. Doar aşa anchetatorii au ajuns la Cristian Sabou, după ani de anchetă şi mii de audieri, scrie Observator.tv

La sfârşitul anului 2013, Valerie Graves, o femeie de 55 de ani, proprietara unei galerii de artă, a fost ucisă cu brutalitate. Timp de șase ani, criminalul a fost căutat în toată lumea. 

În sala de judecată, tânărul de 27 de ani a recunoscut că a intrat în vila de aproape 2 milioane de euro, cu intenţia de a fura. A fost însă surprins de victimă şi s-a răzbunat violent.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Avea pe atunci 21 de ani şi i-a mărturisit soţiei sale totul. Secretul a fost însă bine păstrat până anul trecut, când românca geloasă, supărată că acesta o părăsise pentru o altă femeie, a decis să-l denunţe. 

Ancheta a fost probabil una dintre cele mai mari din Marea Britanie. Cristian Sabou şi-a recunoscut fapta în faţa judecătorilor şi a fost de acord să fie extrădat în Marea Britanie pentru a fi anchetat.

Singura lui cerinţă a fost ca după condamnare să se întoarcă în România şi să îşi execute pedeapsa într-un penitenciar de aici. 

sursa observator.tv, foto mirror.co

Rezidential 9 Mai
Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.
editor
Mai multe despre autor și articolele sale
Din 2013, face parte din echipa noastră și este editor de știri pe domeniile de larg interes.
De același autor
banner_sos_deces_300.jpg

harold_20939_451a4.jpg