Screenshot_5_552a7.png

Cinci persoane au fost conduse la audieri în urma perchezițiilor din această dimineață, desfășurate la Blejoi, Cocorăștii Mislii și Scorțeni.

”În această dimineață, polițiștii Serviciului de Ordine Publică, sub coordonarea procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpina, au efectuat 5 percheziții domiciliare, la 3 persoane implicate în sustrageri de produse petroliere, de la parcul de extracție al unui operator economic, la parcul petrolier în cauză și la punctul de lucru al unei societăți comerciale.

A fost identificată cantitatea de 6.000 de litri de produse petroliere, ce a fost indisponibilizat în vederea cercetărilor.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

De asemenea, au fost ridicate 150 de recipiente, de diferite dimensiuni, și o instalație folosită la sustragerea produselor petroliere. În urma perchezițiilor, 5 persoane au fost aduse la sediul Poliției, pentru audieri.”, se arată în comunicatul IJP Prahova.

Rezidential 9 Mai
Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.
Ciprian Pap
Mai multe despre autor și articolele sale
Jurnalist din 2007. A început în presă scrisă, a făcut TV, dar l-a fascinat online-ul. Din 2008, face parte din echipa Observatorul Prahovean și, din 2009, se ocupă intens de dezvoltare web, el fiind cel responsabil de ”problemele” site-ului dar și de noutățile tehnice și de aspect pe care le vedeți pe Observatorulph.ro.
De același autor
banner_sos_deces_300.jpg

harold_20939_451a4.jpg