hqdefault_f6fb4.jpg

Polițiștii BCCO Ploiești au descins la trei persoane bănuite că plasau bani falși. La descindere au găsit arme neletale, droguri și ustensile pentru consumul de droguri. Două dintre cele trei pesoane cercetate sunt cunoscute din lumea sportului și a show-bizz-ului.

Știrea inițială și detaliile au fost publicate AICI.

Amansio Paraschiv este campion mondial la lupte, după ce a câştigat aurul la turneul din 2012 din Ankara.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

În 2015, ploieşteanul Amansio Paraschiv (26 de ani) a cucerit titlul mondial la kickboxing, New Heroes, în în versiunea Superkombat, după ce l-a învins pe albanezul Julian Imeri, în ediţia aniversară organizată, la Ploieşti, în faţa a peste 4.000 de spectatori, printre care şi vedeta de la Hollywood, Bai Ling. 

Paraschiv este fiul fostului campion al României la box profesionist, Gheorghe Paraschiv. Amansio și-a câștigat celebritatea impunându-se la decizie unanimă în faţa lui Imeri, campionul versiunii World Kickboxing Association, reuşind să devină primul tricolor deţinător al centurii New Heroes, dedicată campionilor din noua generaţie.

Cel de al doilea personaj care are numele vehiculat în această cercetare este Benny Cash (Beniamin Ștefan Chercheș). Acesta s-a făcut remarcat în două ipostaze diferite: participarea la X-Factor și momentele în care arunca din mașină, în trecători, cu bancnote de 1 leu, devenind subiect de presă pentru gestul să reprobabil. Ulterior a declarat că regretă și a încercat să-și spele imaginea participând la X Factor în calitate de interpret de muzică rap. 

Menționăm că personele ale căror nume apar în dosar beneficiază de prezumția de nevinovăție până la o decizie definitivă a unei instanțe de judecată. Vom reveni cu detalii pe parcursul cercetărilor.

Video 1 - Amansio Paraschiv, Video 2 și 3 - Benny Cash

Rezidential 9 Mai
Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

Say something here...
Cancel
Log in with ( Sign Up ? )
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

harold.jpg

banner sos deces ultim 300 copyright.jpg