sias_94593.jpg

A fost agitație marți după-amiază la Secția de Poliție nr. 4 Ploiești, după ce rudele persoanelor aduse la audieri, în urma perchezițiilor efectuate în Ploiești, Bărcănești și în Mogoșoaia (Ilfov), au venit „în semn de solidaritate”. Preventiv, la fața locului au ajuns și echipele SIAS, care nu au avut motiv să intervină. 

Polițiștii Secției de Poliție nr. 4 Ploiești au efectuat 11 percheziții la locuințele unor persoane bănuite de amenințare și violare de domiciliu. Nouă percheziții au avut loc în Municipiul Ploiești, una în comuna Bărcănești, județul Prahova și una în comuna Mogoșoaia, județul Ilfov..

Citește și: Percheziții în Ploiești, Bărcănești și Mogoșoaia la persoane bănuite de amenințare și violare de domiciliu

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

În urma perchezițiilor, zece persoane au fost aduse la audieri. Rudele acestora, „în semn de solidaritate”, au venit în număr mare la Secția nr. 4 Ploiești, iar preventiv aici au ajuns și echipele Serviciul pentru Intervenții și Acțiuni Speciale (SIAS). Din fericire, nu a fost nevoie de intervenția acestora. În plus, nu s-a impus sancționarea niciunei persoane prezente.

Potrivit IPJ Prahova, perchezițiile au fost efectuate după ce, „din cercetări au rezultat indicii că, la începutul lunii iulie a.c., persoanele bănuite ar fi pătruns fără drept în curtea a două locuințe situate în cartierul Mimiu din Municipiul Ploiești, având asupra lor obiecte contondente, unde ar fi amenințat persoanele care se aflau în imobile”.

foto cu caracter ilustrativ

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.
redactor șef
Mai multe despre autor și articolele sale
Roxana Tănase este jurnalistă din 1999. Face parte din ”garda veche” de ziariști ai Prahovei și, din 2012, este în echipa Observatorulph.ro.
De același autor
banner_sos_deces_300.jpg

harold_20939_451a4.jpg