familia_cosma800_85231400_4f94f.jpg

Începe rejudecarea dosarului familei Cosma, după ce condamnările date în acest caz, în primă instanţă, au fost casate. Vlad și Mircea Cosma au fost trimişi în judecată în 2014, însă cei doi au reușit să obțină reluarea de la zero a dosarului în care sunt acuzați de corupție, după ce au susținut că procurori de la DNA Ploiești au fabricat probe și au influențat martori. Aceste afirmații au dus ulterior și la anchetarea magistraților.

Dosarul în care tatăl și fiul Cosma au fost trimişi în judecată în 2014 pentru corupție în legătură cu atribuirea contractelor finanţate de la bugetul CJ Prahova contra unor comisioane îşi reia judecata, potrivit digi24.ro.

Prima instanţă i-a condamnat pe cei doi la ani grei de detenţie, însă, ulterior, în etapa de apel a procesului, majoritatea martorilor acuzării şi-au retras declaraţiile, iar Vlad Cosma a început să publice înregistrări şi fotografii care să îi susţină acuzaţiile că dosarele făcute de procurorii DNA Ploieşti sunt construite pe probe falsificate.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Citește continuarea pe digi24.ro

sursa foto: realitatea.net

Rezidential 9 Mai
Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

Say something here...
Cancel
Log in with ( Sign Up ? )
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

harold.jpg

banner sos deces ultim 300 copyright.jpg