disparut_be830.jpgStoica George Cristian, în vârstă de 22 de ani, din comuna Iordăcheanu, fusese dat, ieri, dispărut de familie. Rudele sale nu mai știau nimic de bărbat din noaptea zilei de sâmbătă spre duminică. Acesta a fost găsit de polițiști.

În seara zilei de 23 iunie, în jurul orelor 20:30, echipele de căutare l-au identificat pe Stoica George Cristian, pe un drum forestier de pe raza comunei Iordăcheanu.

Acesta nu a fost victima vreunei infracțiuni.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Rămâne ca familia și polițiștii să afle care au fost cauzele dispariției pentru aproape 24 de ore a tânărului din Iordăcheanu.

Foto: IPJ Prahova

disparut_3ca92.jpg

Rezidential 9 Mai
Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.
Liliana Maxim Minculescu
redactor
Mai multe despre autor și articolele sale
Liliana Maxim Minculescu, jurnalist „de modă veche“, și-a început activitatea în 2004, lucrând simultan în presa scrisă și TV.
A lucrat la Telegraful de Prahova și Alpha TV, a făcut parte și din echipa cotidianului Adevărul pentru ca, ulterior, să se axeze pe jurnalismul de televiziune, la Valea Prahovei TV și Ploiești TV. A scris, totodată, și pentru site-ul: promovamprahova.ro.
Pentru activitatea în presa locală și regională a fost nominalizata mai multor concursuri, gale, dar și premiată în anul 2014, în cadrul Galei MediaFEM, iar în 2018 la Gala Comunității Prahovene.
A ales Observatorulph.ro pentru că îi place să țină pasul cu vremurile, iar prezentul și viitorul jurnalistic sunt aici, în presa online.
De același autor

Say something here...
Cancel
Log in with ( Sign Up ? )
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

harold.jpg

banner sos deces ultim 300 copyright.jpg