copiat-elev-208_5bf4b.jpgProba de la Matematică i-a adus eliminarea unui elev de la Școala Gimnazială „I.A. Bassarabescu“ din Ploiești. Adolescentul a ignorat una dintre regulile examenului și a intrat în sală cu telefonul mobil. A fost prins de profesorii supraveghetori și eliminat.

Incidentul de la Școala „Bassarabescu“ din Ploiești este singurul raportat, până la această oră, către Inspectoratul Școlar Județean Prahova.

Dintre cei peste 6600 de elevi înscriși în clasa a VIII-a, în anul școlar 2018-2019, doar 5400 au susținut proba la Limba și Literatura Română.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Cifra celor prezenți la Matematică se va ști în această după-amiază, odată cu centralizarea la Inspectoratul Școlar Județean Prahova a tuturor lucrărilor susținute în centrele de examen din județ.

Vezi și ce SUBIECTE AU PICAT LA PROBA DE MATEMATICĂ

Pentru admiterea în Prahova, au fost aprobate 174 de clase de liceu și 64 de clase în învățământul profesional.

Foto cu caracter ilustrativ

copiat-elev-208_51603.jpg

Rezidential 9 Mai
Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.
Liliana Maxim Minculescu
redactor
Mai multe despre autor și articolele sale
Liliana Maxim Minculescu, jurnalist „de modă veche“, și-a început activitatea în 2004, lucrând simultan în presa scrisă și TV.
A lucrat la Telegraful de Prahova și Alpha TV, a făcut parte și din echipa cotidianului Adevărul pentru ca, ulterior, să se axeze pe jurnalismul de televiziune, la Valea Prahovei TV și Ploiești TV. A scris, totodată, și pentru site-ul: promovamprahova.ro.
Pentru activitatea în presa locală și regională a fost nominalizata mai multor concursuri, gale, dar și premiată în anul 2014, în cadrul Galei MediaFEM, iar în 2018 la Gala Comunității Prahovene.
A ales Observatorulph.ro pentru că îi place să țină pasul cu vremurile, iar prezentul și viitorul jurnalistic sunt aici, în presa online.
De același autor

Say something here...
Cancel
Log in with ( Sign Up ? )
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

harold.jpg

banner sos deces ultim 300 copyright.jpg