e4c441e6-121e-4906-8ad6-1dfabbcf3aed_19f02.jpg

În această dimineață, poliţiştii prahoveni au efectuat 6 percheziţii în Municipiul Ploiești, la locuințele unor persoane bănuite de tulburarea ordinii şi liniştii publice, distrugere, amenințare și violare de domiciliu. 3 mandate de aducere au fost puse în executare.

La data de 20 iunie, poliţişti de investigații criminale din cadrul Poliției Municipiului Ploiești au efectuat 6 percheziții la locuințele unor persoane bănuite de tulburarea ordinii şi liniştii publice, distrugere, amenințare și violare de domiciliu.

Din cercetări au rezultat indicii că, la începutul lunii iunie, pe fondul unui conflict izbucnit între membrii a două familii domiciliate în municipiu, s-ar fi produs acte de tulburare a ordinii și liniștii publice, distrugere, amenințare și violare de domiciliu. Se pare că starea conflictuală s-ar fi produs pe fondul unor datorii financiare.

3 persoane au fost aduse la audieri.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

De la locațiile vizate, polițiștii au ridicat, în vederea cercetărilor, numeroase bunuri ce par a proveni din activitatea infracțională, precum obiecte contondente, bâte, sape, crose de golf, topoare, două pistoale tip airsoft, cartușe cât și o pușcă.

Prejudiciul cauzat prin activitatea infracțională se ridică la aproximativ 20.000 de euro.

Activitățile s-au desfășurat cu suportul tehnic al Direcției Operațiuni Speciale a Poliției Române.
La percheziții au participat și jandarmi.

Rezidential 9 Mai
Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

Say something here...
Cancel
Log in with ( Sign Up ? )
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

harold.jpg

banner sos deces ultim 300 copyright.jpg