fbpx

fetita_vaslui_032e4.jpg

O fetiță de 3 ani a fost găsită pe o bancă, în stația de autobuz a Spitalului de Urgență Bârlad. Micuța stătea acolo de ore întregi, nemâncată, fără să bea apă, până când cineva a sunat la Poliție.

O fetiţă de 3 ani a fost găsită de poliţişti aşteptând cuminte pe o bancă din faţa Spitalului de Urgentă Bârlad. Era speriată şi tot ce putea să spună, printre lacrimi, era că o cheamă Ana.

Copilul de 3 ani a stat acolo de dimineaţa până seara, nemâncat şi nebăut. Abia după ce şi-a dat lumea seama că micuţa e abandonată, mai multe persoane i-au cumpărat de mâncare, i-au luat jucării şi au stat cu ea până la sosirea Poliţiei.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Poliţiştii locali au dus-o pe fetiţă în Centrul de Primire în Regim de Urgentă a Copilului Abuzat, Neglijat si Exploatat din Bârlad.

În jurul orei 20.00, la Poliţie a venit şi mama fetei. Poliţiştii n-au reuşit să înţeleagă ce spune, femeia find foarte incoerentă, posibil băută. Oamenii legii n-au lăsat-o pe femeie să o ia acasă pe copilă şi au ţinut-o în centru, scrie vremeanoua.ro

Ancheta DGASPC Vaslui la locuinţa mamei fetei nu le-a lăsat inspectorilor vreun dubiu în legătură cu ce trebuiau să facă. Mama a fost decăzută temporar din drepturile părinteşti. Urmează alte audieri la judecător, pentru a constata dacă femeia este în stare să-şi crească copilul.

sursa vremeanoua.ro

Informeaza-te inainte de a cumpara o casa

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

Comentează cu profilul tău de Facebook