fetita_vaslui_032e4.jpg

O fetiță de 3 ani a fost găsită pe o bancă, în stația de autobuz a Spitalului de Urgență Bârlad. Micuța stătea acolo de ore întregi, nemâncată, fără să bea apă, până când cineva a sunat la Poliție.

O fetiţă de 3 ani a fost găsită de poliţişti aşteptând cuminte pe o bancă din faţa Spitalului de Urgentă Bârlad. Era speriată şi tot ce putea să spună, printre lacrimi, era că o cheamă Ana.

Copilul de 3 ani a stat acolo de dimineaţa până seara, nemâncat şi nebăut. Abia după ce şi-a dat lumea seama că micuţa e abandonată, mai multe persoane i-au cumpărat de mâncare, i-au luat jucării şi au stat cu ea până la sosirea Poliţiei.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Poliţiştii locali au dus-o pe fetiţă în Centrul de Primire în Regim de Urgentă a Copilului Abuzat, Neglijat si Exploatat din Bârlad.

În jurul orei 20.00, la Poliţie a venit şi mama fetei. Poliţiştii n-au reuşit să înţeleagă ce spune, femeia find foarte incoerentă, posibil băută. Oamenii legii n-au lăsat-o pe femeie să o ia acasă pe copilă şi au ţinut-o în centru, scrie vremeanoua.ro

Ancheta DGASPC Vaslui la locuinţa mamei fetei nu le-a lăsat inspectorilor vreun dubiu în legătură cu ce trebuiau să facă. Mama a fost decăzută temporar din drepturile părinteşti. Urmează alte audieri la judecător, pentru a constata dacă femeia este în stare să-şi crească copilul.

sursa vremeanoua.ro

Rezidential 9 Mai
Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.
Georgiana Kelemen
editor
Mai multe despre autor și articolele sale
Din 2013, face parte din echipa noastră și este editor de știri pe domeniile de larg interes.
De același autor
banner_sos_deces_300.jpg

harold_20939_451a4.jpg