fbpx

film_8f03f.jpgFilmul „Jack of the red hearts“ va rula sâmbătă, la Casa Tineretului din Câmpina. Difuzarea peliculei are un scop caritabil, făcând parte dintr-un eveniment menit să adune fonduri pentru copiii diagnosticați cu autism.

Filmul va începe la ora 18.00, iar numărul de locuri disponibile este de 100. Intrarea se va face în ordinea sosirii și în baza unei donații minime de 10 lei. Popcornul este din partea organizatorilor.

Pentru cei care vor să știe câte ceva despre pelicula care va rula sâmbătă, la Casa Tineretului din Câmpina, ea are în prim-plan povestea lui Jack, o tânăra de 18 ani, care în ciuda problemelor pe care le are cu respectarea normelor sociale și cu legea, reușește să creeze o legătură strânsă cu o puștoaică specială.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Filmul prezintă o poveste emoționantă care te va face conștient de greutățile și momentele copleșitoare pe care persoanele cu autism le pot întâlni zilnic, dar și de cât de puternice sunt iubirea și interacțiunea umană.

Evenimentul este organizat de Asociația Glasul Autismului, în parteneriat cu Fundația Romanian Angel Appeal. Prin fonațiile făcute, cei prezenți pot susține recuperarea copiilor cu tulburări de spectru autist din comunitatea prahoveană.

În cazul în care cererea este mare, este luată în calcul repetarea proiecției filmului pentru încă o serie de participanți.

Foto:

film_a73eb.jpg

Informeaza-te inainte de a cumpara o casa

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

Comentează cu profilul tău de Facebook

Liliana Maxim Minculescu
redactor
Mai multe despre autor și articolele sale