646x404_e07b7.jpg

Un fost miner din Baia Mare a fost condamnat la 14 ani de închisoare pentru că și-a ucis un vecin, crezând că este extraterestru. Ulterior, i-a tranșat și cadavrul spunând polițiștilor că „s-a trezit” cu o secure în mână. 

Nicolae Meheş, un fost miner de 62 de ani, și-a recunoscut fapta. El și-a ucis un vecin, un pensionar în vârstă de 84 de ani, iar recent a fost condamnat la 14 ani și patru luni pentru omor și profanare de cadavre.

Judecătorii de la Tribunalul Satu Mare au decis și că trebuie să plătească despăgubiri familie victimei de 75.000 de euro, arată emaramures.ro.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

El s-a justificat în fața anchetatorilor, spunând că era beat. Mai mult decât atât, el a povestit că atunci când l-a înjunghiat pe vecinul său în abdomen, a dat peste telefonul victimei cu vârful cuțitului, iar bateria a sărit din aparat. Atunci a crezut că era ceva „necurat” și a crezut că a ucis „un extraterestru”.

Meheş a pretins în faţa procurorilor că nu îşi aduce aminte exact decât că l-a omorât pe bătrân şi nu ştie cum a ajuns să-l tranşeze. A scos cadavrul afară, trăgându-l după el, de picioare, până în faţa casei pe pământ, unde ”s-a trezit” cu o secure în mână şi a început să lovească trupul victimei. Apoi a sunat la 112 de la un vecin.

sursa emaramures.ro

Rezidential 9 Mai
Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

Say something here...
Cancel
Log in with ( Sign Up ? )
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

harold.jpg

banner sos deces ultim 300 copyright.jpg