scandal_00ede.jpg

Mai mulţi agenţi ai unei firme de pază din Constanţa au fost atacaţi şi tâlhăriţi de mai multe persoane, în timp ce verificau un obiectiv de pe strada Soveja. După ce au fost agresaţi și deposedați de 2 telefoane mobile și o stație, agenţii de pază şi-au chemat colegii şi au pornit în urmărirea agresorilor, reuşind să-i izoleze pe o stradă, unde a început confruntarea.

O bătaie între agenţii de pază ai unei firme din Constanţa şi mai multe persoane a izbucnit în timpul nopţii pe strada Semănătorului din Constanța, după ce agenţii, în timpul verificării unei societăți comerciale de pe strada Soveja, ar fi fost agresați de câteva persoane, și deposedați de 2 telefoane mobile și o stație, scrie ctnews.ro

Suspecții au fugit, iar agenții de pază au cerut întăriri și pornit în urmărirea lor pe strada Semănătorului, unde au intrat într-un imobil.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Din interiorul clădirii agresorii au început să arunce cu obiecte către agenţii de pază şi ulterior către poliţiştii care au venit la faţa locului.

În final, intervenţia mascaţilor a rezolvat problema în câteva minute.

În urma conflictului, trei agenţi de pază au fost tâlhăriți și au ajuns la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa pentru îngrijiri medicale.

sursa ctnews.ro

Rezidential 9 Mai
Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

Say something here...
Cancel
Log in with ( Sign Up ? )
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

harold.jpg

banner sos deces ultim 300 copyright.jpg