incatusat_4bf1a.jpg

Ancheta a fost demarată după ce mama unuia dintre cei doi copii a depus plângere la poliţie. Copiii ar fi cunoscut agresorul pe internet, ulterior întâlnindu-se cu el.

”În data de 16 iunie 2019,  poliţişti din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti - Secţia 12 au reţinut un bărbat de 32 ani acuzat că ar fi agresat sexual doi minori în vârstă de 13 ani”, a comunicat, luni, Poliţia Capitalei.

Sursa citată a precizat că cercetările au fost declanşate în seara de 10 iunie, în jurul orei 21.30, când la sediul subunităţii s-a prezentat o persoană care a reclamat faptul că fiul ei şi un prieten al acestuia au fost agresaţi de către un bărbat cu care au interacţionat în mediul online, într-o reţea de socializare.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Minorii au cunoscut bărbatul care s-a prezentat cu o poreclă.

”În urma activităţilor informativ-operative, acesta a fost identificat şi ulterior a fost depistat şi condus la audieri. Cercetările sunt continuate de Secţia 12 poliţie sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 3, cu cel în cauză în stare de reţinere, urmând a fi prezentat magistraţilor cu propunere de arestare preventivă”, a mai transmis Poliţia Capitalei.

surse Poliția Capitalei și news.ro

incatusat_b33e8.jpg

Rezidential 9 Mai
Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.
Claudiu Vasilescu
jurnalist
Mai multe despre autor și articolele sale
Jurnalist din 1993. 10 ani de radio, 15 de TV și alternativ presă scrisă. ”Am ales presa online pentru că este singura unde nu există limite în exprimare.”
De același autor

Say something here...
Cancel
Log in with ( Sign Up ? )
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

harold.jpg

banner sos deces ultim 300 copyright.jpg