motociclist_998f9.jpgUn motociclist și-a văzut moartea cu ochii pe Centura de Vest a Ploieștiului, acolo unde a fost implicat într-un accident rutier. Acesta a fost acroșat de un autoturism.

Accidentul s-a produs la km 62 pe DN1-Centura de Vest, pe sensul către Brașov accident.

Din primele verificări, se pare că motociclistul nu a păstrat distanța regulamentară față de auto care circula în fața sa.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Acesta a fost transportat la spital.

Poliția continuă cercetările pentru a stabili cu exactitate cum s-a produs evenimentul.

Foto cu caracter ilustrativ: 

motociclist_20ac1.jpg

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.
redactor
Mai multe despre autor și articolele sale
Liliana Maxim Minculescu, jurnalist „de modă veche“, și-a început activitatea în 2004, lucrând simultan în presa scrisă și TV.
A lucrat la Telegraful de Prahova și Alpha TV, a făcut parte și din echipa cotidianului Adevărul pentru ca, ulterior, să se axeze pe jurnalismul de televiziune, la Valea Prahovei TV și Ploiești TV. A scris, totodată, și pentru site-ul: promovamprahova.ro.
Pentru activitatea în presa locală și regională a fost nominalizata mai multor concursuri, gale, dar și premiată în anul 2014, în cadrul Galei MediaFEM, iar în 2018 la Gala Comunității Prahovene.
A ales Observatorulph.ro pentru că îi place să țină pasul cu vremurile, iar prezentul și viitorul jurnalistic sunt aici, în presa online.
De același autor
banner_sos_deces_300.jpg

harold_20939_451a4.jpg