fbpx

accident-autostrada-soarelui-1_2279b.jpg

Graba și neatenția mai multor șoferi nerăbdători să se bucure de prima zi din minivacanța de Rusalii a făcut din sâmbăta aceasta o zi neagră, care a început cu mai multe accidente mortale. Trei persoane și-au pierdut viața și alte 10 sunt rănite, în urma celor 5 accidente grave care au avut loc astăzi. 

Trei dintre accidente au avut loc pe autostrăzi și au fost soldate cu trei morți. 

Primul accident s-a petrecut dimineaţa, pe sensul către Constanţa al Autostrăzii Soarelui, la kilometrul 180 (în zona localităţii Peştera, judeţul Constanţa). În accident au fost implicate două autoturisme. În urma impactului, o persoană a decedat, iar alte şase au fost rănite. Circulaţia rutieră a fost deviată pe la Cernavodă, la kilometrul 170 al autostrăzii.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Al doilea accident a avut loc pe DN1A Ploieşti - Braşov, pe raza orașului Boldești-Scaeni (judeţul Prahova), între două autoturisme. În urma impactului, unul dintre vehicule s-a răsturnat pe carosabil și două persoane au fost rănite. 

Cel de-al treilea accident s-a produs pe sensul către Ovidiu al autostrăzii A4, la kilometrul 2 (aproape de oraşul Ovidiu, judeţul Constanţa). Un pieton a fost accidentat mortal de către un autocar. 

Un al patrulea accident a avut loc pe DN2 (E85), la kilometrul 190, între Focşani şi Garoafa, judeţul Vrancea. În urma coliziunii între o autoutilitară şi un autoturism o persoană a fost grav rănită. 

Pe sensul către Timişoara al autostrăzii A1 Lugoj – Timişoara, la kilometrul 469, în zona localităţii Şanoviţa (judeţul Timiş), a avut loc ultimul accident rutier grav în care un tir încărcat cu fructe a rupt glisiera mediană şi s-a răsturnat pe carosabil. În urma impactului, şoferul a fost rănit. 

Informeaza-te inainte de a cumpara o casa

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

Comentează cu profilul tău de Facebook