razie1_cfcb5.jpeg

Polițiștii rutieri au organizat mai multe acțiuni pentru prevenirea și combaterea cauzelor generatoare de accidente rutiere. Astfel, în câteva ore, zeci de șoferi au fost amendați și s-au ales cu permisele de conducere suspendate. 

”Polițiști din cadrul Biroului Drumuri Naționale și Europene au acționat pentru prevenirea și combaterea cauzelor generatoare de accidente, cu precădere pentru identificarea și sancționarea conducătorilor de autovehicule care nu respectă regulile la trecerile la nivel cu calea ferată.

Astfel, au fost aplicate 75 de sancțiuni contravenționale în valoare de 23.560 lei, 27 dintre acestea fiind pentru depășirea limitei legale de viteză.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Patru conducători auto au rămas fără permisul de conducere și un altul fără certificatul de înmatriculare auto.

La Păulești, pe DN1, doi bărbați nu au oprit la semnalele acustice și luminoase ale barierei de la trecerea la nivel cu calea ferată, motiv pentru care le-au fost reținut permisul de conducere în vederea suspendării dreptului de a conduce pe o perioadă de 90 de zile.Între orele 09.00 și 11.00, polițiștii din Boldești-Scăeni au acționat pe raza comunei Lipănești, în vedere reducerii numărului de accidente și a fenomenului infracțional, ocazie cu care au fost verificate 15 autovehicule și au fost aplicate șapte sancțiuni contravenționale, în valoare de 1.450 lei.

Totodată, au fost retrase două certificate de înmatriculare auto și a fost reținut un permis pentru efectuarea manevrei de depășire neregulamentară.”

sursa: ijp Prahova

Rezidential 9 Mai
Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

Say something here...
Cancel
Log in with ( Sign Up ? )
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

harold.jpg

banner sos deces ultim 300 copyright.jpg