5 persoane reținute în urma perchezițiilor la șoferii prahoveni care efectuau aprovizionarea pentru Lidl Și Profi

0
646x404_1_f9a13_b7212.jpg

646x404_1_f9a13_b7212.jpg

În urma perchezițiilor de ieri, la persoane bănuite de comiterea de furturi, 5 persoane au fost reținute pentru 24 de ore, urmând că astăzi, sa fie prezentate în fața Instanței de Judecată pentru dispunerea de măsuri preventive.

Vă reamintim că polițiștii din Prahova au efectuat 8 percheziții la domiciliile unor persoane bănuite de comiterea unor infracțiuni de furt calificat. 5 mandate de aducere au fost puse in executare.

În ziua de 13 iunie a.c., polițiști de investigații criminale din cadrul inspectoratului au efectuat 8 percheziții la locuințele unor persoane bănuite de săvârșirea unor infracțiuni de furt calificat și la imobilele unde existau informații că s-ar afla bunuri, obiecte sau înscrisuri ce ar fi putut avea legătură cu activitatea infracțională. Descinderile au avut loc în județul Prahova, pe raza Municipiului Câmpina și în comunele Drajna, Gherghița, Aluniș și Berceni.

Din cercetări a rezultat faptul că, în perioada martie-iunie a.c., persoanele bănuite, în calitate de conducători auto la diferite societăți comerciale, au efectuat transport de mărfuri, sustrăgând anumite cantități din marfa transportată. De asemenea, au rezultat indicii că bunurile sustrase erau ulterior valorificate în mod direct sau cu ajutorul altor persoane.

De la locațiile vizate polițiștii au ridicat mai multe bunuri alimentare și nealimentare, cum ar fi produse cosmetice și de îngrijire, produse de curățenie, băuturi alcoolice și non alcoolice, mezeluri și dulciuri, în valoare de peste 7.000 lei.

sursa IPJ Prahova

*Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596

Publică aici opinia ta

Comentariul tău
Numele tău