hqdefault_1_4e768.jpg

12 persoane au fost reținute în urma scandalului provocat de două clanuri în cartierul Bereasca din Ploiești. Acestea vor ajunge în arest, după ce au fost audiate de polițiști la sediul IJP Prahova.

Reamintim că, în această dimineață, poliţiştii prahoveni au efectuat 7 percheziţii în Municipiul Ploiești, la locuințele unor persoane bănuite de tulburarea ordinii şi liniştii publice, lovire sau alte violenţe și violare de domiciliu. 

Din cercetări au rezultat indicii că, de la începutul lunii iunie a.c. și până în prezent, între membrii a două familii din Municipiul Ploiești, s-ar fi creat o stare conflictuală, pe fondul căreia s-ar fi produs acte de tulburare a ordinii și liniștii publice, aceștia apelând la acte de violență și folosirea de obiecte periculoase.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

De la locațiile vizate, polițiștii au ridicat, în vederea cercetărilor, numeroase bunuri ce par a proveni din activitatea infracțională, precum obiecte contondente, săbii, sulițe, cuțite, bâte, topoare cât și un pistol cu bile (detalii și VIDEO AICI).

Momentul în care câțiva suspecți sunt duși în arest (imagini amator)

image fea75
Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.
Ciprian Pap
Mai multe despre autor și articolele sale

banner sos deces ultim 300 copyright.jpg

harold.jpg