fbpx

tren-litoral_81391.jpgCFR anunță suplimentarea trenurilor către litoral, începând cu 14 iunie. În total, peste 40 de garnituri vor lega principalele oraşe de stațiunile de la Marea Neagră.

Din Capitală, călătorii vor ajunge la Constanța în cel mult două ore. Dar din Satu Mare, De la Galaţi - trei ore şi jumătate, iar de la Braşov vor fi necesare cinci, de la Suceava şi de la Iaşi cam opt ore, iar de la Craiova 6.

Mai greu le va fi celor care trebuie să traverse munţii. Dacă de la Sibiu şi Deva, turiștii vor ajunge pe litoral în 11, 12 ore, de la Timişoara, Arad sau Cluj în 15. Satu Mare deţine recordul de 18 ore. Cam cât faci cu avionul din Bucureşti până la Sao Paolo în Brazilia cu tot cu escală, potrivit stirileprotv.ro

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Duratei se mai adaugă o altă problemă, cea a biletelor. CFR le recomandă călătorilor să-și facă rezervări din timp, cam cu 30 de zile în avans. În picioare nu se eliberează tichete pentru mai mult de 10% din capacitatea vagonului.

Un bilet tur-retur Bucureşti-Constanța costă 120, iar pentru biletele cumpărate online se aplică și un discount.

Cei de la CFR Călători promit că toate vagoanele vor fi dotate cu aer condiţionat. Şi trenurile private au oferte pentru litoral. Din Bucureşti, de pildă, puteţi ajunge la Constanța cu Softrans sau cu AstraTranscarpatic, anunță sursa citată.

Foto:

tren-litoral_1b9c1.jpg

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.
Sunday Brunch El Camaron Ploiesti
Liliana Maxim Minculescu
redactor
Liliana Maxim Minculescu, jurnalist „de modă veche“, și-a început activitatea în 2004, lucrând simultan în presa scrisă și TV.
A lucrat la Telegraful de Prahova și Alpha TV, a făcut parte și din echipa cotidianului Adevărul pentru ca, ulterior, să se axeze pe jurnalismul de televiziune, la Valea Prahovei TV și Ploiești TV. A scris, totodată, și pentru site-ul: promovamprahova.ro.
Pentru activitatea în presa locală și regională a fost nominalizata mai multor concursuri, gale, dar și premiată în anul 2014, în cadrul Galei MediaFEM, iar în 2018 la Gala Comunității Prahovene.
A ales Observatorulph.ro pentru că îi place să țină pasul cu vremurile, iar prezentul și viitorul jurnalistic sunt aici, în presa online.
De același autor

banner sos deces ultim 300 copyright.jpg
harold.jpg
970.jpg