CFR anunță suplimentarea trenurilor către litoral, începând cu 14 iunie. În total, peste 40 de garnituri vor lega principalele oraşe de stațiunile de la Marea Neagră.

0
tren-litoral_81391.jpg

tren-litoral_81391.jpgCFR anunță suplimentarea trenurilor către litoral, începând cu 14 iunie. În total, peste 40 de garnituri vor lega principalele oraşe de stațiunile de la Marea Neagră.

Din Capitală, călătorii vor ajunge la Constanța în cel mult două ore. Dar din Satu Mare, De la Galaţi – trei ore şi jumătate, iar de la Braşov vor fi necesare cinci, de la Suceava şi de la Iaşi cam opt ore, iar de la Craiova 6.

Mai greu le va fi celor care trebuie să traverse munţii. Dacă de la Sibiu şi Deva, turiștii vor ajunge pe litoral în 11, 12 ore, de la Timişoara, Arad sau Cluj în 15. Satu Mare deţine recordul de 18 ore. Cam cât faci cu avionul din Bucureşti până la Sao Paolo în Brazilia cu tot cu escală, potrivit stirileprotv.ro

Duratei se mai adaugă o altă problemă, cea a biletelor. CFR le recomandă călătorilor să-și facă rezervări din timp, cam cu 30 de zile în avans. În picioare nu se eliberează tichete pentru mai mult de 10% din capacitatea vagonului.

Un bilet tur-retur Bucureşti-Constanța costă 120, iar pentru biletele cumpărate online se aplică și un discount.

Cei de la CFR Călători promit că toate vagoanele vor fi dotate cu aer condiţionat. Şi trenurile private au oferte pentru litoral. Din Bucureşti, de pildă, puteţi ajunge la Constanța cu Softrans sau cu AstraTranscarpatic, anunță sursa citată.

Foto:

tren-litoral_1b9c1.jpg

*Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596

Publică aici opinia ta

Comentariul tău
Numele tău