Scandal monstru între două clanuri din Bereasca. Polițiștii fac percheziții la Ploiești

0
bataie-romi_8fe1d.jpg

bataie-romi_8fe1d.jpg

Joi dimineață, poliţiştii prahoveni efectuează 7 percheziţii în Municipiul Ploiești, la locuințele unor persoane bănuite de tulburarea ordinii şi liniştii publice, lovire sau alte violenţe, port sau folosire fără drept de obiecte periculoase și violare de domiciliu. 15 persoane vor fi aduse pentru audieri.

UPDATE Imagini de la percheziții. Polițiștii au confiscat arme albe și un pistol cu bile.

Comunicatul IJP Prahova

La data de 13 iunie a.c., poliţişti din cadrul Secției de Poliție nr.1 Ploiești efectuează 7 percheziții în Municipiul Ploiești, la locuințele unor persoane bănuite de tulburarea ordinii şi liniştii publice, loviri sau alte violenţe, port sau folosire fără drept de obiecte periculoase și violare de domiciliu.

Din cercetări au rezultat indicii că, de la începutul lunii iunie a.c. și până în prezent, între membrii a două familii domiciliate în Cartierul Bereasca din Municipiul Ploiești, s-ar fi creat o stare conflictuală, pe fondul căreia s-ar fi produs acte de tulburare a ordinii și liniștii publice, aceștia apelând la acte de violență și folosirea de obiecte periculoase.

De asemenea, se pare că persoanele bănuite ar fi săvârșit și infracțiuni de violare de violare de domiciliu. 15 persoane vor fi aduse la audieri. La acțiune participă și jandarmi.

foto cu caracter ilustrativ

*Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596

Publică aici opinia ta

Comentariul tău
Numele tău