fbpx

646x404_1_a1e10.jpg

Tânăra care a avut curajul să înfrunte într-un tren o femeie mai în vârstă decât ea care mânca seminţe şi arunca pe jos cojile a vorbit, în premieră, despre ceea ce s-a întâmplat.

Ravena ne-a mărturisit că un alt călător care se afla în compartiment a sărit în apărarea celei care mânca seminţe, situaţie care nu a mai fost filmată. 

Tânăra, din judeţul Caraş Severin, ne-a mărturisit că incidentul a avut loc la sfârşitul lunii mai, într-un tren care circula pe ruta Caransebeş-Timişoara.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Ea nu a mai putut suporta să o vadă pe femeia care se afla în acelaşi compartiment, care mânca seminţe şi arunca peste tot cojile. „Doamnă, unde sunt cojile? V-am văzut de atâtea ori că le puneţi pe jos.

Nu aveţi o punguţă ceva în care să le aruncaţi, că nu este frumos. Cum nu aţi aruncat, că v-am vazut de atâtea ori că le-aţi aruncat? Aţi aruncat şi în spatele scaunului! Nu vă este ruşine puţin?“, i-a spus tânăra.   

Citește continuarea pe adevarul.ro

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

Comentează cu profilul tău de Facebook

Ștefan Vlăsceanu
jurnalist
Din anul 2013 face parte din echipa Observatorul Prahovean. Spune că mai are multe lucruri de învățat, nu s-a plictisit și nu vrea să facă altceva.
De același autor

banner sos deces ultim 300 copyright.jpg
harold.jpg
970.jpg