Aglomerație la sediul IJP Prahova, Serviciul Cazier Judiciar. Care sunt celelalte puncte de lucru unde se eliberează cazierul

Screenshot_15_8fd57.png

Screenshot_15_8fd57.png

Aglomerație mare, în această dimineață, la Serviciul Eliberări Cazier Judiciar din cadrul IJP Prahova. Zeci de persoane așteaptă la cozi.

O cititoare a Observatorulph.ro ne-a trimis imagini de la fața locului. ”Nu știam că se eliberează cazierul și în altă parte decât aici. Este foarte aglomerat”, susține aceasta.

Vă reamintim că Inspectoratul Județean de Poliție Prahova a pus la dispoziția publicului de foarte multă vreme mai multe puncte de lucru în afara celui de pe Strada Vasile Lupu.

”În vederea evitării aglomerării la ghișeele de eliberare a certificatelor de cazier judiciar ce funcționează la sediul Inspectoratului Județean de Poliție Prahova, din Municipiul Ploiești, str. Vasile Lupu nr. 60, jud. Prahova, vă informăm că aceste documente pot fi obținute și de la următoarele locații:

  • – Secția nr. 3 Poliție, din Ploiești, strada Minerva, nr. 4,
  • – Secția nr. 4 Poliție, din Ploiești, Piața 1 Decembrie 1918, nr. 1 A,

Ambele cu următorul program de lucru cu publicul:

  • în zilele de luni între orele 09:00-12:00
  • în zilele de marți și joi între orele 13 .00 – 16.00

În prezent, pe raza județului, certificatele de cazier judiciar se eliberează pe loc, la sediul inspectoratului din Ploiești, strada Vasile Lupu nr. 60, precum și sediile subunităților de poliție din municipiul Câmpina și orașele Băicoi, Breaza, Sinaia, Urlați și Vălenii de Munte.”, se arată într-un comunicat al IJP Prahova, publicat de Observatorul Prahovean în data de 31 Mai 2019.

Ai un pont? Contactează-ne pe WhatsApp la: 0726.221.596

Publică aici opinia ta

Comentariul tău
Numele tău