Screenshot_15_8fd57.png

Aglomerație mare, în această dimineață, la Serviciul Eliberări Cazier Judiciar din cadrul IJP Prahova. Zeci de persoane așteaptă la cozi.

O cititoare a Observatorulph.ro ne-a trimis imagini de la fața locului. ”Nu știam că se eliberează cazierul și în altă parte decât aici. Este foarte aglomerat”, susține aceasta.

Vă reamintim că Inspectoratul Județean de Poliție Prahova a pus la dispoziția publicului de foarte multă vreme mai multe puncte de lucru în afara celui de pe Strada Vasile Lupu.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

”În vederea evitării aglomerării la ghișeele de eliberare a certificatelor de cazier judiciar ce funcționează la sediul Inspectoratului Județean de Poliție Prahova, din Municipiul Ploiești, str. Vasile Lupu nr. 60, jud. Prahova, vă informăm că aceste documente pot fi obținute și de la următoarele locații:

  • - Secția nr. 3 Poliție, din Ploiești, strada Minerva, nr. 4,
  • - Secția nr. 4 Poliție, din Ploiești, Piața 1 Decembrie 1918, nr. 1 A,

Ambele cu următorul program de lucru cu publicul:

  • în zilele de luni între orele 09:00-12:00
  • în zilele de marți și joi între orele 13 .00 – 16.00

În prezent, pe raza județului, certificatele de cazier judiciar se eliberează pe loc, la sediul inspectoratului din Ploiești, strada Vasile Lupu nr. 60, precum și sediile subunităților de poliție din municipiul Câmpina și orașele Băicoi, Breaza, Sinaia, Urlați și Vălenii de Munte.”, se arată într-un comunicat al IJP Prahova, publicat de Observatorul Prahovean în data de 31 Mai 2019.

Rezidential 9 Mai
Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.
Ciprian Pap
Mai multe despre autor și articolele sale
Jurnalist din 2007. A început în presă scrisă, a făcut TV, dar l-a fascinat online-ul. Din 2008, face parte din echipa Observatorul Prahovean și, din 2009, se ocupă intens de dezvoltare web, el fiind cel responsabil de ”problemele” site-ului dar și de noutățile tehnice și de aspect pe care le vedeți pe Observatorulph.ro.
De același autor
banner_sos_deces_300.jpg

harold_20939_451a4.jpg