fbpx

SALVAMONTS_74f92.jpgS-a aventurat pe munte, ignorându-și vârsta, iar decizia i-a adus un stop cardio-respirator. Este vorba despre un turist, în vârstă de 65 de ani.

UPDATE 2 - 15.30

 În jurul orei 15.00, pacientul a fost preluat de Serviciul de Ambulanță. Masajul cardiac continuă.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Este vorba despre un cetățean finlandez aflat în tură cu ghid, în cadrul unui grup organizat. 

UPDATE 1 - 14:37

Turistul este în continuare în stop cardio-respirator. „Băieții au ajuns la el, încearcă să-l resusciteze, dar, până în prezent, fără succes. Revenim cu detalii imediat cum vom avea noutăți“, ne-a declarat Nae Cojanu, șeful Salvamont Sinaia

14:25

Incidentul s-a produs pe Valea Călugărului.

Salvamontiștii din Sinaia au fost alertați prin 112, plecând imediat în localizarea victimei și încercare de resuscitare.

Revenim cu amănunte

Foto cu caracter ilustrativ

SALVAMONTS_e4190.jpg

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

Comentează cu profilul tău de Facebook

Liliana Maxim Minculescu
redactor
Liliana Maxim Minculescu, jurnalist „de modă veche“, și-a început activitatea în 2004, lucrând simultan în presa scrisă și TV.
A lucrat la Telegraful de Prahova și Alpha TV, a făcut parte și din echipa cotidianului Adevărul pentru ca, ulterior, să se axeze pe jurnalismul de televiziune, la Valea Prahovei TV și Ploiești TV. A scris, totodată, și pentru site-ul: promovamprahova.ro.
Pentru activitatea în presa locală și regională a fost nominalizata mai multor concursuri, gale, dar și premiată în anul 2014, în cadrul Galei MediaFEM, iar în 2018 la Gala Comunității Prahovene.
A ales Observatorulph.ro pentru că îi place să țină pasul cu vremurile, iar prezentul și viitorul jurnalistic sunt aici, în presa online.
De același autor

banner sos deces ultim 300 copyright.jpg
harold.jpg
970.jpg