hot-furt_55868.jpg

La această oră, polițiștii din Ploiești efectuează 4 percheziții la persoane bănuite de tentativă la infracțiunea de furt calificat. 3 persoane vor fi fost conduse la sediul poliției, pentru audieri.

Comunicatul IJP Prahova

La data de 5 iunie a.c., polițiști de investigații criminale din cadrul Poliției Municipiului Ploiești efectuează 4 percheziții la locuințele unor persoane din municipiu bănuite de săvârșirea a două tentative la infracțiunea de furt calificat.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Din cercetări, a rezultat faptul că, începând cu data de 11 mai a.c., persoanele bănuite ar fi încercat să sustragă diferite bunuri din incinta a două societăți comerciale din municipiu.

Aceștia ar fi acționat pe timpul nopții, purtând cagule, și pătrunzând prin efracție în sediile societăților comerciale vizate. În niciunul dintre cazuri, aceștia nu au reușit să sustragă niciun bun.

Prejudiciul cauzat prin activitatea infracțională este estimat la aproximativ 30.000 de lei (daunele cauzate de pătrunderea prin efracție și activitatea de căutare a bunurilor de valoare).

Trei persoane urmează să fie aduse la sediul poliției pentru audieri.

image fea75
Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

banner sos deces ultim 300 copyright.jpg

harold.jpg