pod_rachieri_0ed61.JPGPodul care face legătura între satele Moara Nouă (Berceni) și Rachieri (Valea Călugărească) reprezintă un real pericol pentru cei care-l traversează. Oamenii se minunează că acesta a mai rămas în picioare în urma ploilor din ultima vreme care au crescut nivelul și debitul râului Teleajen.

Starea deplorabilă a podului de metal a fost filmată de către un cititor al www.observatorulph.ro care locuiește în Moara Nouă. Potrivit acestuia, pasarela este intens circulată, însă într-o avansată stare de degradare.

Reparații, lucrări de consolidare nu au fost realizate. Podul poate pica în orice moment, putându-se produce o adevărată tragedie, ținând cont că este intens circulat de către localnicii care locuiesc în satele din Valea Călugărească și Berceni.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Totodată a fost surprins și râul Teleajen, care în urma ploilor din ultima perioadă are nivelul crescut, iar viteza de curgere este una care le dă fiori reci celor care au casele în apropierea albiei acestei ape.

VIDEO:

Rezidential 9 Mai
Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.
Liliana Maxim Minculescu
redactor
Mai multe despre autor și articolele sale
Liliana Maxim Minculescu, jurnalist „de modă veche“, și-a început activitatea în 2004, lucrând simultan în presa scrisă și TV.
A lucrat la Telegraful de Prahova și Alpha TV, a făcut parte și din echipa cotidianului Adevărul pentru ca, ulterior, să se axeze pe jurnalismul de televiziune, la Valea Prahovei TV și Ploiești TV. A scris, totodată, și pentru site-ul: promovamprahova.ro.
Pentru activitatea în presa locală și regională a fost nominalizata mai multor concursuri, gale, dar și premiată în anul 2014, în cadrul Galei MediaFEM, iar în 2018 la Gala Comunității Prahovene.
A ales Observatorulph.ro pentru că îi place să țină pasul cu vremurile, iar prezentul și viitorul jurnalistic sunt aici, în presa online.
De același autor
banner_sos_deces_300.jpg

harold_20939_451a4.jpg