perchezitii_60783100_45c98.jpg

Hoții n-au limită atunci când se pun „pe treabă“. Trei persoane sunt cercetate pentru furt calificat, fiind bănuite că au sustras mai multe bunuri de la un centru social, utilizat ocazional de copii, aflat în comuna Preadeal Sărari.

Cei trei, bănuiți de furt calificat, au fost duși la audieri în urma a trei percheziții efectuate în această după-amiază de către polițiștii prahoveni în Vălenii de Munte.

Cei în cauză se pare că ar fi pătruns, prin efracție, în noaptea de 13/14 mai, într-un centru social din localitatea amintită, de unde ar fi sustras mai multe bunuri, printre care și laptopuri.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

În centrul respectiv erau desfășurate activități ocazionale de către copii, constând în serbări, jocuri, navigare pe internet etc.

Prejudiciul, în valoare de 6.000 de lei, a fost recuperat în totalitate.

Foto cu caracter ilustrativ

perchezitii_60783100_3b57e.jpg

Rezidential 9 Mai
Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.
Liliana Maxim Minculescu
redactor
Mai multe despre autor și articolele sale
Liliana Maxim Minculescu, jurnalist „de modă veche“, și-a început activitatea în 2004, lucrând simultan în presa scrisă și TV.
A lucrat la Telegraful de Prahova și Alpha TV, a făcut parte și din echipa cotidianului Adevărul pentru ca, ulterior, să se axeze pe jurnalismul de televiziune, la Valea Prahovei TV și Ploiești TV. A scris, totodată, și pentru site-ul: promovamprahova.ro.
Pentru activitatea în presa locală și regională a fost nominalizata mai multor concursuri, gale, dar și premiată în anul 2014, în cadrul Galei MediaFEM, iar în 2018 la Gala Comunității Prahovene.
A ales Observatorulph.ro pentru că îi place să țină pasul cu vremurile, iar prezentul și viitorul jurnalistic sunt aici, în presa online.
De același autor
banner_sos_deces_300.jpg

harold_20939_451a4.jpg