cod_galben_25883300_59859.jpg

Patriarhia Română vine în sprijinul sinistrațiilor din Prahova ale căror locuințe au fost distruse în urma inundațiilor și cărora apa le-a luat agoniseala de o viață. Totodată, reprezentanții Bisericii Ortodoxe Române fac apel la cetățenii cu suflet mare care pot dona sume de bani pentru prahovenii încercați de soartă.

”Urmare inundaţiilor puternice din ziua de vineri, 31 mai 2019, din judeţul Prahova, la iniţiativa Preafericitului Părinte Patriarh Daniel, Arhiepiscopia Bucureştilor, împreună cu Protopopiatul Ploieşti Nord şi Protopopiatul Urlaţi, a organizat un program de ajutorare a familiilor sinistrate, alocând suma de 24.000 lei, pentru a procura în primă instanţă alimente şi apă potabilă şi pentru a ajuta la înmormântarea copiilor unei familii de rromi din satul Sângeru, căreia inundaţiile i-au distrus casa în totalitate, cauzând moartea a 3 copii şi dispariţia altuia.

Duminică, 2 iunie 2019, în parohiile din protopopiatele amintite, au fost organizat colecte de bani pentru suplimentarea sumelor deja alocate, în vederea ajutorării familiilor afectate de aceste inundaţii.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Exprimăm compasiune faţă de familia îndoliată şi ne rugăm lui Dumnezeu să o ajute să treacă peste această grea încercare de pierdere a celor 4 copii luaţi de viitură.

Orice ajutor financiar sau material este binevenit.

Cei care doresc să ajute pot dona pentru sinistrați în contul Protoieriei Urlați: RO42 RNCB 0205 0448 7338 0001.” se arată într-un comunicat de presă publicat pe basilica.ro.

image fea75
Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

banner sos deces ultim 300 copyright.jpg

harold.jpg