marcel_lepa_f45ce.jpg

Căutările interlopului Marcel Lepa, cel care l-a ucis pe polițistul Cristian Amariei de șa IPJ Timiș, sunt în plină derulare. Interlopul pare a fi de negăsit și este considerat a fi extrem de periculos. Polițiștii iau în calcul și ipoteza ca acesta să fi părăsit deja țara. 

”Este doar o ipoteză care trebuie luată în seamă. Căutările terestre în care sunt sunt implicate sute de forțe, dar și cele aeriene, în care se folosește un elicopter, nu au dat până acum nici un rezultat. Vorbim de o zonă împădurită, cu vegetație bogată. Granița este foarte aproape și, teoretic, acesta ar fi avut timp să părăsească țara cu destinația Serbia”, a dezvăluit unul dintre investigatorii implicați în operațiunea de căutarea a asasinului polițistului răpus cu trei gloanțe trase de la mică distanță, pentru Libertatea.ro.

Proiectilele ucigașe, de calibrul 7,65, au țintit gâtul și pieptul polițistului mort în misiune, iar arma este una de fabricație sârbească a cărei proveniență va fi stabilită, cel mai probabil, după capturarea lui Lepa. 

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

citește mai multe pe libertatea.ro

image fea75
Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

banner sos deces ultim 300 copyright.jpg

harold.jpg