fbpx

WhatsApp_Image_2019-06-03_at_11.48.14_ef722.jpeg

Situația din Prahova, generată de codurile de vreme rea, este sub control. Este asigurarea dată de prefectul județului, Mădălina Lupea, în videoconferința cu prefecții la care au fost prezenți și vice-priministrul Grațiela Gavrilescu și ministrul Apelor și Pădurilor, Ioan Deneș.

Prefectul de Prahova a apreciat mobilizarea forțelor din ultimele zile, fără să fie solicitat sprijin de intervenție din alte județe. Totodată a menționat faptul că pentru situațiile persoanelor afectate de inundații care vor avea nevoie de locuințe modulare, autoritățile județene dispun de încă trei containere de acest gen, în afara celui care a fost deja trimis la Sângeru.

Prefectul Lupea a amintit și de centrul de colectare a ajutoarelor pentru sinistrați, organizat la sediul Jandarmeriei Prahova

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

În următoarele zile, autoritățile locale și reprezentanții AJPIS au obligația de a identifica şi realiza, în regim de urgență, dosarele privind acordarea ajutoarelor ce vor fi acordate de către Guvern pentru situațiile de calamitate.

Pericolul pentru Prahova nu a trecut, județul nostru fiind în continuare sub avertizare de vreme rea.

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.
Sunday Brunch El Camaron Ploiesti
Liliana Maxim Minculescu
redactor
Liliana Maxim Minculescu, jurnalist „de modă veche“, și-a început activitatea în 2004, lucrând simultan în presa scrisă și TV.
A lucrat la Telegraful de Prahova și Alpha TV, a făcut parte și din echipa cotidianului Adevărul pentru ca, ulterior, să se axeze pe jurnalismul de televiziune, la Valea Prahovei TV și Ploiești TV. A scris, totodată, și pentru site-ul: promovamprahova.ro.
Pentru activitatea în presa locală și regională a fost nominalizata mai multor concursuri, gale, dar și premiată în anul 2014, în cadrul Galei MediaFEM, iar în 2018 la Gala Comunității Prahovene.
A ales Observatorulph.ro pentru că îi place să țină pasul cu vremurile, iar prezentul și viitorul jurnalistic sunt aici, în presa online.
De același autor

banner sos deces ultim 300 copyright.jpg
harold.jpg
970.jpg