Videoconferință pe tema inundațiilor din Prahova. Prefectul Județului: ”Situația este sub control”

0
WhatsApp_Image_2019-06-03_at_11.48.14_ef722.jpeg

WhatsApp_Image_2019-06-03_at_11.48.14_ef722.jpeg

Situația din Prahova, generată de codurile de vreme rea, este sub control. Este asigurarea dată de prefectul județului, Mădălina Lupea, în videoconferința cu prefecții la care au fost prezenți și vice-priministrul Grațiela Gavrilescu și ministrul Apelor și Pădurilor, Ioan Deneș.

Prefectul de Prahova a apreciat mobilizarea forțelor din ultimele zile, fără să fie solicitat sprijin de intervenție din alte județe. Totodată a menționat faptul că pentru situațiile persoanelor afectate de inundații care vor avea nevoie de locuințe modulare, autoritățile județene dispun de încă trei containere de acest gen, în afara celui care a fost deja trimis la Sângeru.

Prefectul Lupea a amintit și de centrul de colectare a ajutoarelor pentru sinistrați, organizat la sediul Jandarmeriei Prahova

În următoarele zile, autoritățile locale și reprezentanții AJPIS au obligația de a identifica şi realiza, în regim de urgență, dosarele privind acordarea ajutoarelor ce vor fi acordate de către Guvern pentru situațiile de calamitate.

Pericolul pentru Prahova nu a trecut, județul nostru fiind în continuare sub avertizare de vreme rea.

*Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596

CLICK PENTRU A COMENTA

Comentariul tău
Numele tău