S-au găsit hainele pline de sânge ale interlopului care a împușcat un poliţist în Timiș

pol_timis_haine_30ac6.png

pol_timis_haine_30ac6.png

Polițiștii aflați pe urmele interlopului Ionel Marcel Lepa, cel care a împușcat și ucis un polițist, ieri, în Recaș (Timiș), au găsit hainele pline de sânge ale criminalului fugar.

Peste 200 de polițiști, jandarmi, polițiști de frontieră și luptători ai Trupelor Speciale sunt pe urmele interlopului în județele din vestul țării. Anchetatorii îl caută pe Ionel Marcel Lepa inclusiv cu o dronă, cu câini de urmă și cu un scanner al Poliției de Frontieră cu termoviziune.

Ionel Marcel Lepa este căutat după ce, ieri după-amiază, în timpul unui filtru rutier organizat în satul Izvin, oraș Recaș, a împușcat un polițist de două ori, în gât și în piept.

Polițistul Cristian Amariei (43 de ani) a murit din cauza rănilor foarte grave, în ciuda eforturilor depuse de medicii de la Ambulanța Timiș de a-i salva viața, scrie observator.tv

Aseară, polițiștii aflați pe urmele criminalului fugar au găsit hainele pline de sânge ale lui Lepa. Ucigașul a fost rănit la umăr în timpul unui schimb de focuri cu polițiștii, însă a reușit să scape.

Ai un pont? Contactează-ne pe WhatsApp la: 0726.221.596

Publică aici opinia ta

Comentariul tău
Numele tău