ciocan_bataie_6b6d0.jpg

Un militar și-a desfigurat cu ciocanul fosta iubită și pe părinții acestuia, ca să se răzbune pentru că a fost părăsit. Atacul a avut loc în noaptea de sâmbătă spre duminică, în Vaslui, în localitatea Trestiana.

Un militar din Garnizoana Bârlad, Tiberiu B., în vârstă de aproximativ 40 de ani, este acuzat că, împreună cu unul sau doi complici, au pătruns noaptea, cu cagule pe față, în casa familiei fostei iubite din Trestiana, pentru a se răzbuna. Cazul este cercetat de Parchetul Militar Iași, care a trimis în Trestiana procurorii militari din Bacău, relatează vremeanoua.ro.

Femeia în vârstă de 37 de ani, îi spusese lui Tiberiu B., că vrea să pună punct relației, iar tatăl ei l-a împiedicat să intre în casă. În noaptea de sâmbătă spre duminică, militarul din Vaslui, însoțit de câțiva complici, cu cagule pe față, au pătruns peste mama, tatăl și fosta iubita, pe care i-au bătut cu sălbăticie.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Toți trei au ajuns la Spitalul din Bârlad, cu răni grave la cap, aduși de ambulanță. Tatăl și mama femeii au suferit răni mai serioase și au fost transferați la spitalul de neurochirugie din Iași. 

Având în vedere faptul că suspectul principal este militar, cazul a fost preluat de către Parchetul Militar Iași. Deocamdată, agresorul nu a fost reținut sau supus vreunei măsuri preventive, arată sursa citată. 

image fea75
Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

banner sos deces ultim 300 copyright.jpg

harold.jpg