fbpx

Screenshot_17_2f6e1.png

Case distruse, curți inundate, garduri smulse și poduri rupte. Asta a rămas în urma viiturii care a măturat comuna Lapoș vineri seară.

Lapoș a fost printre primele localități din Prahova afectate de ploile torențiale. În aceeași seară, la câțiva kilometri distanță, la Sângeru, patru copii aveau să-și găsească sfârșitul după ce apa le-a intrat în casă. Trei dintre ei au fost găsiți iar al patrulea este căutatat de mai bine de 48 de ore de către pompierii prahoveni.

Un cititor al Observatorulph.ro ne-a trimis o filmare făcută în satul Lăpoșel al comunei Lapoș a doua zi după viiturile care au făcut prăpăd în mai multe zone din județ.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

”Sunt șocat. Unii dintre cei afectați sunt rudele mele, unchiul, mătușa, verișoarele mele. Am fost aseară și m-am luat cu mâinile de cap. Pot să laude pe Dumnezeu că sunt în viață. Restul nu mai contează”, susține Cosmin Gurău, cititorul care ne-a trimis imaginile de mai jos.

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

Comentează cu profilul tău de Facebook

Ciprian Pap
Jurnalist din 2007. A început în presă scrisă, a făcut TV, dar l-a fascinat online-ul. Din 2008, face parte din echipa Observatorul Prahovean și, din 2009, se ocupă intens de dezvoltare web, el fiind cel responsabil de ”problemele” site-ului dar și de noutățile tehnice și de aspect pe care le vedeți pe Observatorulph.ro.
De același autor

banner sos deces ultim 300 copyright.jpg
harold.jpg
970.jpg