fbpx

În urma ploilor torențiale din data de 31 mai, debitul râului Cricovul Sărat a crescut ieșind din albia proprie și provocând însemnate pagube materiale pe teritoriul localității Apostolache.

Au fost deteriorate două podețe. În punctul Petrulești șapte gospodării cu 16 persoane sunt inundate, în această zonă fiind imposibil accesul atât pietonal cât și auto.

Potrivit ISU Prahova, cel de-al doilea podeț se află în punctul Vlad, unde trei gospodării cu 6 persoane sunt izolate. Accesul către această zonă este asigura doar pietonal, însă cu mare dificultate.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

În satul Buzota, conform aceleiași surse, pompierii au evacuat patru persoane, alte patru urmând să fie evacuate la Mănăstirea Apostolache.

Fotografie de arhivă

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.
Sunday Brunch El Camaron Ploiesti
Ciprian Pap
Jurnalist din 2007. A început în presă scrisă, a făcut TV, dar l-a fascinat online-ul. Din 2008, face parte din echipa Observatorul Prahovean și, din 2009, se ocupă intens de dezvoltare web, el fiind cel responsabil de ”problemele” site-ului dar și de noutățile tehnice și de aspect pe care le vedeți pe Observatorulph.ro.
De același autor

banner sos deces ultim 300 copyright.jpg
harold.jpg
970.jpg