locomotiva1_e1673.jpgCodul portocaliu de precipitații a dat peste cap și circulația feroviară. Zece trenuri care circulă pe ruta București și județele din Moldova au fost, temporar, oprite.

Garniturile staționează în diferite locuri din Sudul județului Prahova. Acestea au deja întârzieri de zeci de minute, la care se vor mai adăuga și altele din cauza problemelor cauzate de vremea rea.

Călătorii care circulă pe aceste rute sunt sfătuiți să ceară informații înainte de a pleca spre gară pentru a nu fi nevoiți să aștepte degeaba ore bune.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Foto cu caracter ilustrativ:

locomotiva1_ba06c.jpg

Rezidential 9 Mai
Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.
Liliana Maxim Minculescu
redactor
Mai multe despre autor și articolele sale
Liliana Maxim Minculescu, jurnalist „de modă veche“, și-a început activitatea în 2004, lucrând simultan în presa scrisă și TV.
A lucrat la Telegraful de Prahova și Alpha TV, a făcut parte și din echipa cotidianului Adevărul pentru ca, ulterior, să se axeze pe jurnalismul de televiziune, la Valea Prahovei TV și Ploiești TV. A scris, totodată, și pentru site-ul: promovamprahova.ro.
Pentru activitatea în presa locală și regională a fost nominalizata mai multor concursuri, gale, dar și premiată în anul 2014, în cadrul Galei MediaFEM, iar în 2018 la Gala Comunității Prahovene.
A ales Observatorulph.ro pentru că îi place să țină pasul cu vremurile, iar prezentul și viitorul jurnalistic sunt aici, în presa online.
De același autor
banner_sos_deces_300.jpg

harold_20939_451a4.jpg