Bărbatul care și-a abuzat iubita cu un morcov a fost reținut 

0
646x404_4f0bc.png

646x404_4f0bc.png

Bărbatul care și-a supus concubina la perversiuni folosind un morcov a fost reținut. Individul de 50 de ani din Dâmbovița va fi prezentat vineri judecătorului pentru emiterea unui mandat de arestare, sub acuzația de viol urmat de moartea victimei. 

Bărbatul din Oncești, Dâmbovița, a fost reţinut de poliţiştii de la investigaţii criminale, se arată într-un comunicat al Inspectoratul de Poliţie Judeţean Dâmboviţa.

„La data de 30 mai, poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale, sub coordonarea unui procuror de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Dâmboviţa, au reţinut pentru 24 de ore un bărbat de 50 de ani, din Onceşti, bănuit de săvârşirea infracţiunii de viol urmat de moartea victimei (…). Bărbatul este bănuit că, în ziua de 21 mai, i-ar fi produs leziuni violente concubinei sale (…), fără consimţământul acesteia. În urma acţiunii, femeia, în vârstă de 59 de ani, a decedat”, a precizat vineri IPJ Dâmboviţa, potrivit Agerpres

Potrivit medicilor legişti, decesul se pare ca a survenit în urma septicemiei cauzate de perforarea colonului cu un morcov. 

foto adevarul.ro

*Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596

Publică aici opinia ta

Comentariul tău
Numele tău