1fetita_9c6d1.JPG
Multe dintre locurile de joacă din Ploiești s-au transformat în adevărate pericole pentru cei mici. Este și cazul parcului de lângă Gara de Vest. Zilele trecute, o fetiță a ajuns cu răni zdravene la cap după ce a căzut și s-a lovit în pietrișul turnat în zona leagănelor și balansoarelor.

Despre starea deplorabilă a locurilor de joacă din Ploiești am tot scris. Promisiuni din partea autorităților sunt, însă așteptăm ca ele să se concretizeze cât mai repede. În caz contrar vom avea de-a face cu numeroase cazuri de genul celui care ne-a fost sesizat de către o mămică.

Fetița acesteia, în vârstă de șase ani și zece luni, a ajuns la spital direct din parcul de lângă Gara de Vest. Copila s-a împiedicat în zona leagănelor și balansoarelor, iar din cauza pietrișului foarte mare de aici, a ajuns la Județean cu răni serioase în zona feței și a capului. În mod normal, astfel de zone ar trebui prevăzute cu covoare de cauciuc sau, cel mult, nisip.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

„Fetița a fost luată cu Salvarea. I s-au făcut mai multe investigații la Spitalul Județean pentru că a pierdut foarte mult sânge. De aici, am plecat la Spitalul de Pediatrie unde a fost cusută de un chirurg pediatru. I s-a făcut inclusiv tomograf și radiografie, ținând cont că a căzut și s-a lovit la cap. Dacă este ceva de făcut, atunci, acele pietricele nu au ce căuta acolo. Mai ales sub un leagăn...”, ne-a declarat mama fetiței.

Copila este acum în afara oricărui pericol, însă joaca se putea transforma într-o tragedie.

Am solicitat și punctul de vedere al Serviciului de Gospodărire Urbană Ploiești în legătură cu acest caz și măsurile de siguranță care pot fi luate pentru aceste locuri destinate copiilor.

Foto:

fetita_f59dd.jpg

 

image fea75
Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.
Liliana Maxim Minculescu
redactor
Mai multe despre autor și articolele sale

banner sos deces ultim 300 copyright.jpg

harold.jpg