fbpx

1fetita_9c6d1.JPG
Multe dintre locurile de joacă din Ploiești s-au transformat în adevărate pericole pentru cei mici. Este și cazul parcului de lângă Gara de Vest. Zilele trecute, o fetiță a ajuns cu răni zdravene la cap după ce a căzut și s-a lovit în pietrișul turnat în zona leagănelor și balansoarelor.

Despre starea deplorabilă a locurilor de joacă din Ploiești am tot scris. Promisiuni din partea autorităților sunt, însă așteptăm ca ele să se concretizeze cât mai repede. În caz contrar vom avea de-a face cu numeroase cazuri de genul celui care ne-a fost sesizat de către o mămică.

Fetița acesteia, în vârstă de șase ani și zece luni, a ajuns la spital direct din parcul de lângă Gara de Vest. Copila s-a împiedicat în zona leagănelor și balansoarelor, iar din cauza pietrișului foarte mare de aici, a ajuns la Județean cu răni serioase în zona feței și a capului. În mod normal, astfel de zone ar trebui prevăzute cu covoare de cauciuc sau, cel mult, nisip.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

„Fetița a fost luată cu Salvarea. I s-au făcut mai multe investigații la Spitalul Județean pentru că a pierdut foarte mult sânge. De aici, am plecat la Spitalul de Pediatrie unde a fost cusută de un chirurg pediatru. I s-a făcut inclusiv tomograf și radiografie, ținând cont că a căzut și s-a lovit la cap. Dacă este ceva de făcut, atunci, acele pietricele nu au ce căuta acolo. Mai ales sub un leagăn...”, ne-a declarat mama fetiței.

Copila este acum în afara oricărui pericol, însă joaca se putea transforma într-o tragedie.

Am solicitat și punctul de vedere al Serviciului de Gospodărire Urbană Ploiești în legătură cu acest caz și măsurile de siguranță care pot fi luate pentru aceste locuri destinate copiilor.

Foto:

fetita_f59dd.jpg

 

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

Comentează cu profilul tău de Facebook

Liliana Maxim Minculescu
redactor
Liliana Maxim Minculescu, jurnalist „de modă veche“, și-a început activitatea în 2004, lucrând simultan în presa scrisă și TV.
A lucrat la Telegraful de Prahova și Alpha TV, a făcut parte și din echipa cotidianului Adevărul pentru ca, ulterior, să se axeze pe jurnalismul de televiziune, la Valea Prahovei TV și Ploiești TV. A scris, totodată, și pentru site-ul: promovamprahova.ro.
Pentru activitatea în presa locală și regională a fost nominalizata mai multor concursuri, gale, dar și premiată în anul 2014, în cadrul Galei MediaFEM, iar în 2018 la Gala Comunității Prahovene.
A ales Observatorulph.ro pentru că îi place să țină pasul cu vremurile, iar prezentul și viitorul jurnalistic sunt aici, în presa online.
De același autor

banner sos deces ultim 300 copyright.jpg
harold.jpg
970.jpg