fbpx

WhatsApp_Image_2019-05-28_at_09.18.29_1c905.jpeg

După mai bine de o jumătate de zi de căutări, cadavrul bărbatului dat dispărut ieri seară în Balta Doamnei, după ce ar fi căzut în albia Râului Ialomița a fost găsit.

Corpul neînsuflețit al acestuia a fost descoperit la aproximativ 7 kilometri de locul în care se presupune că ar fi căzut.

Vă reamintim că, ieri seară, în jurul orelor 21.00, mai multe echipaje de pompieri, printre care și scafandri, au pornit pe urmele unui bărbat de 60 de ani despre care se presupunea că s-ar fi înecat în apele Râului Ialomița, în comuna Balta Doamnei.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

După câteva ore de căutări, din cauza lipsei vizibilității, operațiunea de căutare a fost sistată azi noapte și reluată la primele ore ale dimineții.

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

Comentează cu profilul tău de Facebook

Ciprian Pap
Jurnalist din 2007. A început în presă scrisă, a făcut TV, dar l-a fascinat online-ul. Din 2008, face parte din echipa Observatorul Prahovean și, din 2009, se ocupă intens de dezvoltare web, el fiind cel responsabil de ”problemele” site-ului dar și de noutățile tehnice și de aspect pe care le vedeți pe Observatorulph.ro.
De același autor

banner sos deces ultim 300 copyright.jpg
harold.jpg
970.jpg