765c8a5f-ca32-4d44-8e70-b25ca71dcaff_1a307.jpg

Deși au fost din nou umiliți, din cauza slabei organizări, românii din diaspora nu s-au dat bătuți. Au petrecut ore bune călătorind din toate colțurile țărilor pe unde au plecat, apoi alte câteva ore în fața secțiilor de votare.

Cu cât batjocura este mai mare, cu atât crește și dorința oamenilor de a vota. 

Pe parcursul întregii zile am publicat imagini trimise de cititorii observatorulph.ro, din toate colțurile lumii, mulțumindu-le încă o dată nu pentru efortul de a ne ține la curent, cât pentru lecția de civism pe care au dat-o întregii țări.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Vă prezentăm o nouă înregistrare, făcută în jurul orei 17.30, după 7 ore de stat la coadă, în Offenbach, Germania, alături de un mesaj: 

”7 ore înseamnă puțin, comparativ cu zecile de ore, cu zilele pierdute pe drumuri, doar ca să venim de sărbători acasă. Și nu, nu am uitat de gazele și bastoanele de pe 10 august, după ce au crezut că ne fac să pierdem alte zeci de ore și demnitatea. Chiar nu le-am pierdut!”

La acestă oră, încă se mai discută la București dacă programul secțiilor de votare din diaspora va fi prelungit.

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.
jurnalist
Mai multe despre autor și articolele sale
Jurnalist din 1993. 10 ani de radio, 15 de TV și alternativ presă scrisă. ”Am ales presa online pentru că este singura unde nu există limite în exprimare.”
De același autor
banner_sos_deces_300.jpg

harold_20939_451a4.jpg