Dacă nu ești senator și nu ai elicopter, ești mort. Pacient decedat după ce ambulanța în care se afla a rămas blocată în noroi

0
62048525_81f36.jpg

62048525_81f36.jpg

În timp ce un senator PSD apelează la elicopterul SMURD pentru că s-a deranjat la stomac, oamenii mor cu zile din cauză că drumurile din România sunt pline cu noroaie și nu pot ajunge la timp la spital.

S-a întâmplat astăzi, în județul Vaslui, unde ambulanța care transporta un bărbat în stare de inconștiență la spital a rămas blocată în noroi în localitatea Albești.

Reprezentaţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Vaslui au anunţat, sâmbătă dimineaţă, că Detasamentul de Pompieri Vaslui a intervenit cu o şenilată în localitatea Albeşti, comuna Deleşti, după ce ambulanţa TIM care se deplasa pentru a ajuta un bărbat inconştient a rămas blocată pe drumul comunal 105.

Acolo a fost trimis şi un camion de la ISU Vaslui pentru a scoate ambulanţa din noroi.

“Autorităţile locale s-au mobilizat şi ele punând la dispoziţie un buldoexcavator pentru a curăţa drumul şi a scoate ambulanţa.

Doamna doctor a ajuns în cele din urmă la pacient cu un autoturism de teren pus la dispoziţie prin intermediul autorităţilor locale”, au precizat reprezentanţii ISU Vaslui, conform news.ro.

Medicul nu a mai putut face nimic însă pentru pacientul în vârstă de 51 ani, acesta fiind declarat decedat.

*Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596

Publică aici opinia ta

Comentariul tău
Numele tău