hot_015ee.jpg

Un bărbat reținut pentru 24 de ore a fost eliberat pentru că s-a împăcat cu persoanele vătămate în urma unui furt comis în Prahova.

Comunicatul IJP Prahova:

În luna ianuarie, polițiști din cadrul Secției Rurale nr. 7 Cocorăştii Colţ, au fost sesizați cu privire la comiterea unei infracțiuni de furt calificat dintr-un magazin din comuna Măneşti.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Polițiștii au identificat principalul banuit de comiterea faptei ca fiind un bărbat de 30 de ani din județul Ilfov, pe care l-au dat în consemn, întrucât se sustrăgea urmăririi penale.

În seara zilei de 20 mai, secţia de poliţie a fost înştiinţată de către personalul din cadrul Punctului de trecere a frontierei Bucureşti – Otopeni, cu privire la faptul că acesta a fost depistat.

La Aeroportul ”Henry Coandă” Otopeni, s-a deplasat o escortă, suspectul fiind preluat şi condus la sediul secţiei Rurale nr. 7 Cocorăştii Colţ .

În urma cercetărilor, s-a stabilit că bărbatul este banuit și de comiterea altor două infracțiuni de furt calificat de pe raza comunelor Târgşoru Vechi, județul Prahova şi în comuna Corneşti, județul Dâmboviţa.

În urma probatorului, bărbatul a fost reţinut pe o perioadă de 24 de ore, însă, pe parcursul cercetărilor, între el şi persoanele vătămate din dosarul cauzei a intervenit împăcarea, acesta achitând în totalitate prejudiciul creat, în cuantum de 18.500 lei.

Ieri, procurorul de caz a dispus revocarea măsurii preventive a reţinerii inculpatului, cercetările urmând a fi continuate faţă de acesta în stare de libertate.

La finalizarea cercetărilor, dosarul penal va fi înaintat către Parchetul de pe lângă Judecătoria Ploieşti cu propunere procedurală.

image fea75
Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

banner sos deces ultim 300 copyright.jpg

harold.jpg