perchezitii-ph_6a02f.jpg

În această dimineață, polițiștii prahoveni și cei ai Direcției de Operațiuni Speciale din I.G.P.R. au efectuat 32 de percheziții la persoane bănuite de comiterea mai multor infracțiuni de furt și furt calificat.

Comunicatul IJP Prahova:

La data de 22 mai a.c., polițiștii Secției de Poliție Rurală nr. 10 Valea Călugărească au efectuat 32 de percheziții la locuințele unor persoane bănuite de furturi din locuințe, gospodării și societăți comerciale. 26 de descinderi au avut loc în comuna Berceni, 4 în Municipiul Ploiești, una în comuna Valea Călugărească și una în comuna Leordeni, județul Argeș .

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Din cercetări au rezultat indicii că, începând din luna martie a anului trecut, persoanele în cauză ar fi pătruns în incinta unor locuințe, gospodării și societăți comerciale, situate în comunele arondate Secției Rurale nr. 10 Valea Călugărească, de unde ar fi sustras diverse bunuri și valori, precum și animale și material lemnos. În fapt, ar fi vorba de 21 de infracțuni de furt și furt calificat.

De la locațiile vizate, polițiștii au ridicat, în vederea cercetărilor, numeroase bunuri ce par a proveni din activitatea infracțională, precum motoferăstraie, motocoase, unelte, telefoane mobile, spalieri din beton, material lemnos, materiale de construcții, precum și animale (caprine). De asemenea, au fost indisponibilizate și atelajele cu care bănuiții ar fi transportat material lemnos tăiat ilegal din păduri proprietate privată și proprietate a statului.

VIDEO

Până în prezent, prejudiciul cauzat prin activitatea infracțională este estimat la peste 57.000 de lei.

24 persoane au fost conduse la sediul poliției, pentru audieri.

Polițiștii continuă cercetările pentru săvârșirea infracțiunilor de furt, furt calificat, tăiere ilegală și furt de arbori.

Activitatea a beneficiat de suportul tehnic al Direcției Operațiuni Speciale a poliției Române. La percheziții au participat și jandarmi.

image fea75
Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

banner sos deces ultim 300 copyright.jpg

harold.jpg