scoala-politie-admitere_da258_7efb8.jpgDoliu la Școala de Agenți de Poliție „Vasile Lascăr“ din Câmpina! Doi profesori, cu o vechime de peste 25 de ani la catedră, s-au stins din viață la interval de numai trei zile unul față de celălalt. Este vorba despre colonelul în rezervă Constantin Brezeanu și comisar-șef Sorin Stănică.

Constantin Brezeanu avea 57 de ani și o activitate la Școala de Agenți de Poliție din Câmpina de peste 25 de ani. Era profesor de Drept, fiind unul dintre cei mai respectați dascăli ai instituției.

Nefericitul eveniment s-a întâmplat duminică dimineață, pe 12 mai, când inima profesorului a cedat. Nu era cunoscut ca având probleme de sănătate.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

tica_brezeanu1_fbcd5.JPG
Sursa foto: facebook Tudor Apetrei

Cea de-a doua veste care a cutremurat școala românească de Poliției, și nu numai, a fost a dispariției fulgerătoare a cms-șef Sorin Stănică, la numai 51 de ani. Profesorul a murit în această dimineață. Momentan, nu se știu cauzele decesului, urmând să fie stabilite după efectuarea necropsiei.

sorin_stanica_7da91.JPG

Asemenea colegului de breaslă, și profesorul Stănică avea o activitate de peste 25 de ani la catedră. Ani buni le-a vorbit elevilor săi despre Investigațiile Criminale, iar în ultima perioadă era asistent la structura de Securitate.

Dumnezeu să-i odihnească!

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.
redactor
Mai multe despre autor și articolele sale
Liliana Maxim Minculescu, jurnalist „de modă veche“, și-a început activitatea în 2004, lucrând simultan în presa scrisă și TV.
A lucrat la Telegraful de Prahova și Alpha TV, a făcut parte și din echipa cotidianului Adevărul pentru ca, ulterior, să se axeze pe jurnalismul de televiziune, la Valea Prahovei TV și Ploiești TV. A scris, totodată, și pentru site-ul: promovamprahova.ro.
Pentru activitatea în presa locală și regională a fost nominalizata mai multor concursuri, gale, dar și premiată în anul 2014, în cadrul Galei MediaFEM, iar în 2018 la Gala Comunității Prahovene.
A ales Observatorulph.ro pentru că îi place să țină pasul cu vremurile, iar prezentul și viitorul jurnalistic sunt aici, în presa online.
De același autor
banner_sos_deces_300.jpg

harold_20939_451a4.jpg