fbpx

scoala-politie-admitere_da258_7efb8.jpgDoliu la Școala de Agenți de Poliție „Vasile Lascăr“ din Câmpina! Doi profesori, cu o vechime de peste 25 de ani la catedră, s-au stins din viață la interval de numai trei zile unul față de celălalt. Este vorba despre colonelul în rezervă Constantin Brezeanu și comisar-șef Sorin Stănică.

Constantin Brezeanu avea 57 de ani și o activitate la Școala de Agenți de Poliție din Câmpina de peste 25 de ani. Era profesor de Drept, fiind unul dintre cei mai respectați dascăli ai instituției.

Nefericitul eveniment s-a întâmplat duminică dimineață, pe 12 mai, când inima profesorului a cedat. Nu era cunoscut ca având probleme de sănătate.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

tica_brezeanu1_fbcd5.JPG
Sursa foto: facebook Tudor Apetrei

Cea de-a doua veste care a cutremurat școala românească de Poliției, și nu numai, a fost a dispariției fulgerătoare a cms-șef Sorin Stănică, la numai 51 de ani. Profesorul a murit în această dimineață. Momentan, nu se știu cauzele decesului, urmând să fie stabilite după efectuarea necropsiei.

sorin_stanica_7da91.JPG

Asemenea colegului de breaslă, și profesorul Stănică avea o activitate de peste 25 de ani la catedră. Ani buni le-a vorbit elevilor săi despre Investigațiile Criminale, iar în ultima perioadă era asistent la structura de Securitate.

Dumnezeu să-i odihnească!

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.
Liliana Maxim Minculescu
redactor
Liliana Maxim Minculescu, jurnalist „de modă veche“, și-a început activitatea în 2004, lucrând simultan în presa scrisă și TV.
A lucrat la Telegraful de Prahova și Alpha TV, a făcut parte și din echipa cotidianului Adevărul pentru ca, ulterior, să se axeze pe jurnalismul de televiziune, la Valea Prahovei TV și Ploiești TV. A scris, totodată, și pentru site-ul: promovamprahova.ro.
Pentru activitatea în presa locală și regională a fost nominalizata mai multor concursuri, gale, dar și premiată în anul 2014, în cadrul Galei MediaFEM, iar în 2018 la Gala Comunității Prahovene.
A ales Observatorulph.ro pentru că îi place să țină pasul cu vremurile, iar prezentul și viitorul jurnalistic sunt aici, în presa online.
De același autor

banner sos deces ultim 300 copyright.jpg
harold.jpg
salina_urbana_BUNA_desk_9833f.jpg
970.jpg