Un bărbat a fost prins în timp ce batjocorea o fetiță de 11 ani, într-o casă părăsită – VIDEO

0
559891maxim_c132a.jpg

559891maxim_c132a.jpg

O fetiţă de 11 ani a fost acostată de un bărbat de 37 de ani şi trasă cu forţa într-o casă părăsită cu intenţia de a o batjocori. Scenele s-au petrecut în cartierul Ițcani din Suceava, iar fetița a fost salvată în ultimul moment de doi localnici.

Duminică, în jurul orei 11.30, fata în vârstă de 11 ani mergea pe strada Zefirului până la un magazin din apropiere, iar pe drum a fost acostată de un necunoscut. 

Bărbatul a tras-o cu forța în curtea unei case în construţie și a băgat-o într-un garaj, unde a dezbrăcat-o și a început să o agreseze. 

Un vecin a auzit țipetele micuței, pe care individul încerca să o sufoce, și a strigat la agresor să-i dea drumul, potrivit monitorulsv.ro.

Potrivit martorilor, individul şi-a tras pantalonii şi a luat-o la fugă. A lăsat în urmă un rucsac, în care avea un cuțit, haine, dar și un portofel în care era și buletinul lui.

Polițiștii ajunși la fața locului au fost ghidați de martori în direcţia în care a fugit bărbatul, reușind să-l prindă în scurt timp. Tânărul de 37 de ani se ascunsese la câteva sute de metri distanță. El a fost reținut de polițiști, care l-au dus la sediul Secției de Poliție Burdujeni, pentru cercetări.

*Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596

Publică aici opinia ta

Comentariul tău
Numele tău