UPDATE: Ca urmare a explicațiilor venite de la Ploiești, magistrații instanței supreme au decis să renunțe la amenda pentru șeful IPJ Prahova în acest caz

ijp-prahova_69269.jpg

ijp-prahova_69269.jpg

Conform ziare.com, Completul de 5 judecători de la Înalta Curte care soluționează unul dintre dosarele lui Sebastian Ghiță l-a amendat, luni, pe Șeful Inspectoratului Județean de Poliție (IJP) Prahova cu suma de 1.000 de lei. Motivul: polițiștii nu ar fi pus în aplicare un mandat de aducere în cazul unuia dintre martorii cheie din dosar, așa că procesul a fost amânat pentru data de 3 iunie. Amenda a fost anulată, după ce a primit explicațiile IPJ Prahova.

Știrea inițială despre sancțiunea aplicată șefului IPJ Prahova a fost publicată AICI.

Reacția conducerii IPJ Prahova a fost imediată, fiind publicată AICI.

UPDATE Ca urmare a explicatiilor venite de la Ploiesti, magistratii instantei supreme au decis sa renunte la amenda pentru seful IPJ Prahova in acest caz.

Instanta a revenit asupra amenzii de 1.000 de lei dispuse pentru ca echipajele nu au pus in aplicare un mandat de aducere a unui martor.

Potrivit magistratilor, a ajuns la sediul ICCJ o adresa de la Politia Prahova prin care se explica faptul ca martorii nu au fost adusi pentru ca nu se aflau la domiciliu.

surse IPJ Prahova, ziare.com

Ai un pont? Contactează-ne pe WhatsApp la: 0726.221.596

Publică aici opinia ta

Comentariul tău
Numele tău