UPDATE: Ca urmare a explicațiilor venite de la Ploiești, magistrații instanței supreme au decis să renunțe la amenda pentru șeful IPJ Prahova în acest caz

0
ijp-prahova_69269.jpg

ijp-prahova_69269.jpg

Conform ziare.com, Completul de 5 judecători de la Înalta Curte care soluționează unul dintre dosarele lui Sebastian Ghiță l-a amendat, luni, pe Șeful Inspectoratului Județean de Poliție (IJP) Prahova cu suma de 1.000 de lei. Motivul: polițiștii nu ar fi pus în aplicare un mandat de aducere în cazul unuia dintre martorii cheie din dosar, așa că procesul a fost amânat pentru data de 3 iunie. Amenda a fost anulată, după ce a primit explicațiile IPJ Prahova.

Știrea inițială despre sancțiunea aplicată șefului IPJ Prahova a fost publicată AICI.

Reacția conducerii IPJ Prahova a fost imediată, fiind publicată AICI.

UPDATE Ca urmare a explicatiilor venite de la Ploiesti, magistratii instantei supreme au decis sa renunte la amenda pentru seful IPJ Prahova in acest caz.

Instanta a revenit asupra amenzii de 1.000 de lei dispuse pentru ca echipajele nu au pus in aplicare un mandat de aducere a unui martor.

Potrivit magistratilor, a ajuns la sediul ICCJ o adresa de la Politia Prahova prin care se explica faptul ca martorii nu au fost adusi pentru ca nu se aflau la domiciliu.

surse IPJ Prahova, ziare.com

*Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596

Publică aici opinia ta

Comentariul tău
Numele tău