fbpx

politie_13dba.jpg

Completul de 5 judecatori de la Inalta Curte care solutioneaza unul dintre dosarele lui Sebastian Ghita l-a amendat, luni, pe seful Inspectoratului Judetean de Politiei (IJP) Prahova, Comisar şef de poliţie Florin ARISTAN, cu suma de 1.000 de lei. Motivul: politistii nu au pus in aplicare un mandat de aducere in cazul unuia dintre martorii cheie din dosar, asa ca procesul a fost amanat pentru data de 3 iunie.

UPDATE Reacția conducerii IJP Prahova

Trei martori trebuiau sa fie audiati astazi la completul de 5 judecatori in dosarul in care fostul deputat Sebastian Ghita este judecat ca i-ar fi dat mita o casa fostului primar al Ploiestiului Iulian Badescu in schimbul finantarii echipei Asesoft.

Ghita si Badescu au fost achitati in faza de fond a procesului, dar procurorii DNA au declarat apel.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

La termenul de astazi, trebuia sa fie audiat Iulian Tanase, persoana apropiata lui Iulian Badescu si unul dintre denuntatorii din acest dosar. Desi era citat cu mandat, politistii din Prahova nu l-au adus la Bucuresti. Din acest motiv, Inalta Curte a decis amendarea inspectorului sef al Politiei Prahova.

Instanta a mai decis aducerea cu mandat la urmatorul termen a celor trei martori din proces, deoarece procurorul DNA insista cu audierea acestora.

Citește continuarea pe ziare.com

Informeaza-te inainte de a cumpara o casa

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

Comentează cu profilul tău de Facebook


sc_vasile1_83d7d.jpg
banner sos deces ultim 300 copyright.jpg
harold.jpg